Rhoooooooooooodoos

En skön kväll med en helcool frisyr(Saras verk) i Turkiet 2008. (Från början var förstås inte drinkpinnarna med)

Offrar Anttila konserten.. Offrar helgen innan studenten.. Åker till Rhodos istället.

Jag och Mikaela tog sistaminuten-resa. I förrgår bokade vi, idag betalade vi(när hotellet var klart och allt). Sweeeeeeeeeeeet. Som jag längtat efter att få åka utomlands och nu ska man det. Får vi ledigt? Tveksamt. Bryr vi oss? Nej, betygen sätts ändå på söndag. Det tråkiga är att vi får vara natten på Arlanda både på ditvägen och hemvägen(tack vare att de var fullbokat luleå-stockholm annars).

Så nu sitter man och drömmer om utlandet samtidigt som man packar. Imorgon kväll blir det att fika hos Emilia(som fyller år på söndag), sen tvätta lördag morgon innan man åker iväg. Delad tvättstuga ftw, man får de sämsta tider som kan tänkas när man behöver snabbt.

åh, har du hört? killen sniffar limm och hänger med bögar

Jag och Jessica, samma kväll. Orka byta kväll.

Jag ser på Dum och Dummare, det var ett bra tag sen sist men en helkul film. Jag skjuter i övrigt upp att plugga och har istället ätit godis och vart till solariet en sväng(bor granne med ett så). Man lär vara brun och fin till studenten. Jens ska fixa kostym till balen imorrn, tur det för annars kommer jag att oroa mig för det ytterligare.

Lördag blir det att lyssna till Kristian Anttila på Acusticum, något jag längtar till mest för tillfället!


here you go way to fast, don't slow down you gonna crash

Samma kväll, samma anledning. Bara mer retarderade ögon.

Nu ska man då skriva en inlämning om Simone de Beauvoirs tankar från ett kapitel ur hennes mycket kända bok Det Andra Könet. Det ska vara 3-5 sidor, jag har skrivit 2 så jag känner att jag börjar närma mig. Däremot undrar jag ifall fakta/tankar från kapitlet tar slut. Det är till filosofin, fast man kan lätt hamna en bit på sidospår på grund av att hon även var politiker och historier bl.a. Fast jag har fått klartecken att det inte gör något med sidospår eftersom att jag ändå får fram hennes tankar.

Såg nyss Win a date with Tad Hamilton, rätt söt feel-good-film som jag sett förr. Man är en sucker för sådana där man kan skratta och gråta och sen ordnar det sig i slutet. Tyvärr blir man sen arg efteråt eftersom att verkligheten är så olik det hela.

Helgen har vart lugn och skön, umgåtts lite med vänner och hängt med pappa eftersom att mamma var i Göteborg. Igår körde Lars i diket(Emilias pojkvän, fast Emilia kom först hem idag), vilket var rätt kul och det får jag säga för han var oskadd. Dock var han skrämmande nära ett träd, men förhoppningsvis lär han sig att köra försiktigt.

Nu hade inte utfyllningsbilden där uppe behövts, men jag låter den vara kvar bara för att.
Mercan tog sig upp med lite hjälp av passaten!

oh boy, vilket vackert väder. solen skiner idag..

..och alla andra dagar den här veckan.

Helvetes vilken värmebölja vi har här uppe i Norrland, det trodde ni inte va? Jag trodde inte det i alla fall. Man svettas ihjäl när man är utomhus, kul var det inte att ha bollspel på morgonen och spela fotboll i gassande sol. Detta får vi när vi måste vara i skolan och när vi måste plugga resten utav tiden, thanks a lot!

Fast jag har min älskade fläkt. Det är 28,7 grader utomhus(på min termometer alltså, inte konstigt med tanke på att solen legat där ett bra tag) och 28,3 grader inomhus, hemskt. Så jag sitter framför fläkten för det mesta och känner hur fasligt skönt det var att pappa impulsköpte en fläkt när han köpte någon annan möbel förre året.

Men jag klagar inte, viktigt att påpeka. Nästa vecka ska det bli kallt, så jag klagar inte alls. Jag vill ha en sommar med jättefint väder(utom när jag jobbar mån-sön förmiddag).

En kväll för några år sen när vi gjorde smoothies hos Jessica. Har inget att göra med texten, mer än att jag ville piffa till inlägget med en småful bild.

oh get me away from here i'm dying


Åh, så less man kan vara. Ändå har man lyckats göra noll skolarbete idag. Guldstjärna till mig.

sann eller falsk offer eller tyrann kom så får du hårt godis

Jag ska gå på balen, med en barndomsvän. Jag har fixat en ljuslila klänning(älskar lila, woho). Jag ska få håret fixat utav Sara(the best). Sen blir man lite tveksam för hela röda mattan-grejen. Känns lite smått obehagligt om många ska kolla på en, men samtidigt så måste man väl prova på det någon gång också?

Veckan som följer(gällande skola):
~ Idag - Filosofi(A)inlämning Simone de Beauvoir. Skickas nog in imorgon.
Måndag - Tal i Svenska B
Tisdag: Inlämning loggbok Psykologi A
Onsdag: Italienskaprov steg 4(uppsatsskrivande på lektionstid), lämna in något Tyska(steg 4)häfte ifyllt.
Fredag: Bokrecension Engelska C

Sen kan man hoppas på freeeeeeeeeeeeedom.

I övrigt är det idag cruising i stan och vi ska glida i Camillas bil i stan, Emilia ska vara chaffis. Imorgon ska jag förmodligen tillbaka till föräldrarnas hus och tvätta(orka boka tvättid i delad tvättstuga när föräldrarna är borta). Jag bör bege mig emot min lägenhet nu, jag har inte duschat på några dagar så jag är lagomt äcklig. Jag stinker.

well you ain't never caught a rabbit and you ain't no friend of mine


Snart sommar! Bilden är från Spanien. Fick mörka bilden för att man skulle se husen(och min näsa för den delen) då det var riktigt ljust. Härligt väder med andra ord.


Idag blir det grillat till middag(längesen!) här hos föräldrarna innan vi kanske ska spela lite TP hos Sara. Hos Sara var vi också igår, lagade mat tjejerna och sen kom killarna och var med och grillade innan vi gick in ett tag. Det var trevligt, om man räknar bort incidenten med att Jens var på irritera-humör. Han slog på pinnen så att mitt pinnbröd hamnade i glöden/elden/kolen så att det blev förstört och sen blev det lite krig med det när det ändå inte gick att äta. Värre var det att jag förlorade, jag hamnade på backen. I övrigt var det trevligt.

TP är för att Adde vill leka smart igen, han och Emilia lyckades ta hem segern emot mig och Sara(kan någon förstå det?). De är inte alltid de vassaste knivarna i lådan så det var hemskt, därför vill han förbättra sitt ego men blir det samma lag igen kommer inte jag och Sara att förlora. Vi får se hur det blir. Nu sitter jag förövrigt och lyssnar på Elvis Presley - the one and only. Ha en trevlig(solig!!) dag!

(Kanske går på balen, som jag först hade tänkt skippa, för jag drömde att jag och Mikaela letade klänningar på stan. Måste bara hitta någon som vill gå med mig, knappt om tid också!)