'cause i'm always where i need to be and i always thought i'd end up with you


Från examen förra året

Jag sov från 16-22 ungefär. Får hoppas jag ska skunna somna nu igen, fast jag är väldigt trött så det borde inte vara något problem. Det ser ut som om jag åker till Wien i sommar. Helt fantastiskt deal man har fått. Ändå oroar man sig för jobbet för det blir svårt att ta ledigt när man är insatt i en skiftgång. Ska be om att få ledigvecka då så att man bara behöver ta ledigt 3-4 dagar(eftersom att det sträcker sig över i princip 2 veckor, 3-10 juli).

Vilket som, det är ett EU-projekt och vår värd/handledare är en österrikisk tjej. Det är 8 nationer: Sverige, Italien, Luxemburg, Tyskland,  Ungern, Tjeckien, Bulgarien och Österrike. Vi är 4 tjejer som åker dit och vi får alla mat och logi betald + 70% av resan om vi åker tåg(kanske hela) och ja, det blir nog jobbigt men samtidigt ett äventyr det också.

Imorgon blir det klassfest, utan tema tror jag till någras besvikelse och till ännu flers glädje. Jag tyckte att för att få alla nöjda kan man ju ta ett tema så som "kom som du inte är" hur orginellt och tråkigt det än låter. Då kan man välja hur mycket man inte är.

Kommentarer
Postat av: tobie

Haha nej exact! det är viktigt. Men chipspåsar stör ju också egentligen. Kanske t.om. mer än fulla människor..

2010-03-28 @ 14:46:30
URL: http://tobiaswashere.blogg.se/
Postat av: tobie

Haha! ja fast tillgjorda skratt eller kommentarer är ju typ det värsta..

2010-03-28 @ 20:43:29
URL: http://tobiaswashere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback