Everytime I hear that fuckin shit a tear comes to my eye, why the fuck did Leonardo di Caprio had to die?


Igår såg jag Alice i underlandet med Emilia innan vi drog hem till mig där Mikaela väntade och Emma och Hanna mötte upp oss. Det blev att mysdricka och se melodifestivalen. Jag hade hellre sett att Salen vann eftersom att det var den enda låt jag faktiskt skulle kunna lyssna på frivilligt tror jag(om än ingen utav låtarna har någon som helst chans i eurovision om ni frågar mig). Alla skulle sjunga ballader också, 6 av 10 låtar. Man började nästan må illa av det. Ja, Anna har en speciell röst, men ska hon jämnt gråta när hon är i tv?

Efter lite lyssnande på Everyday Normal Guy, Everyday Normal Guy 2 och Show Me Your Genitals med den älskade Jon Lajoie så var vi up and go och gick ut. Det var sådär med folk på Pentryt, mest killar, men vi hade kul i alla fall vilket är allt som räknas. Emilia sov här, så imorse blev det bakismat på max.

Ikväll jobbar man 18-02 och fortsätter med skiftet efter direkt från 02-06. Tur att man börjar skolan först 12 imorgon. Nu blir det tyskaplugg. Läsa Mästerkatten i stövlar(Der gestiefelte Kater) på tyska, jag har inte ens läst den på svenska förr!

Kommentarer
Postat av: Patrik

Sv. okej =D haha, då tackar jag!

2010-03-14 @ 16:45:53
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: Gustav

Visst var Alice i underlandet bra? :D Är du redo för mitt tema? xD

2010-03-15 @ 12:25:33
URL: http://norrlandsgrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback