whatever happened to the funky race? a generation lost in pace

Studentveckan har vart störtskön och den grova förkylningen som man fortfarande har(tre dagar efter själva studenten) är värd det. Jag är fortfarande hes, det tycks inte vilja släppa helt. Fast jag kan ta att vara hes, det är rätt häftigt.. Däremot är det värre att jag måste gå och snyta mig var tionde minut och har en förjävlig halsbränna. Som toppen på moset har jag en rivande hosta. Men.. Det är ju smällar man får ta.

Istället för att gå in på något speciellt så kan jag ta upp det som förbryllar mig mest. Varför hade jag en massa besökare den tredje(45), fjärde(98) och femte(57) juni? Jag skrev inte ens inlägg då. Jag brukar inte ha så mycket besökare, runt 10 ungefär när jag skriver något(vilket jag är fine med). Jag tror nästan att blogg.se försöker få mig motiverad att skriva och låtsas således att jag har haft mycket läsare. Dock skumt att det bara var tre dagar.

Nu ska jag se klart Star Wars III. Köpte alla för ett tag sen, men det var längesen ja såg de nyaste så jag började med dem. Jag skulle kunna dra studentveckan och Rhodos, men jag vet inte om jag har ork så är det någon som undrar får ni väl fråga.

Det roligaste med studenten var i alla fall att stå på flaket, man blev som berusad(trots att man inte var det, hade bara druckit champagne på morgonen) när man stod och hoppade och skrek. Roligaste var när några prackarkillar ropade "Visa pattarna!" och senare fick igen med manskören från våran klass som skrek "Visa kuken! Visa kuken!". De såg något förvånade ut.

Avslutar med en bild från Balen som Josefine tog. Jens stod egentligen bredvid, men han blundar för vi hade solen i ögonen så det får bara bli på mig.


Kommentarer
Postat av: pelle

Men folk kanske visste att du gick i studenttider och då passar de på att besöka?Men det jag framför allt måste fråga: var det några av er som visade kuken/pattarna? :P

2010-06-17 @ 14:23:26
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback