Riverside, motherfucker!


Avslutning i tvåan p gymnasiet, Obbes mat.. Han försökte trycka den där biten, har för mig att det var ett vad och att han nästan klarade det. Anledning nu: Någon sån här mat blir det idag!


Lite uppdateringar, men jag har å andra sidan jobbar em sön-torsd så har väl inte vart så sugen. Lyckades försova mig en dag till ett em-skift. Det var minsann första gången, trodde knappast att man kunde göra det. Snoozade bort alla gånger vid 12 och trodde att jag låg och drog mig ett tag, visade sig att klockan var 15.16 när jag kollade på mobilen och jag börjar kl 15.30. Fast jag blev bara fem minuter sen, så det var ju bra jobbat i alla fall. Bjöd på fika dagen efter(för det gör man om man är sen) och de andra var nog nöjda över mariakakan.

På ca en timme drar jag iväg och hämtar upp Jossan och Emilia innan vi köper mat med oss på Coop och drar till Karros stuga. Midsommarafton kommer att spenderas med nära och kära, om det nu är så att pojkvaskerna kommer dit vill säga. Blir ju roligare ju fler vi blir, men vi får se. Vilket som så ska vi äta gott, dricka gott och vara allmänt glada.

Trevlig midsommar på er!

Kommentarer
Postat av: pelle

Hahah, men jösses, kvinna! Du måste ha varit bra trött! :P

2010-06-26 @ 18:32:00
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback