the water is warm, but it's sending me shivers


De kommer tydligen till Western Farm på lördag.. Har aldrig hört dem förr(vad jag vet), men SvenskaDansband.se där uppe i hörnet verkar oroväckande. Nåväl, det blir nog spännande i alla fall.

Jobbjobbjobb. Aktivitet på fredag? Nej. Jobbar imorgon 15.00-00.00. Sen blir det att tagga till eftersom att vi drar till Western Farm på lördag(yeeeehaaa!) so hat's on. Hörde just en mycket fin cover på kids(som jag lånade textraden till ovan). Lite less låten egentligen, men den lugna låten gjorde det mycket bättre för tillfället.

Folk har hoppat av Western Farm, som det ser ut nu får jag med mig tre personer som mest. Tråkigt med tanke på att de har festkvällar så sällan, menmen.. Man kan inte tvinga folk att slösa pengar heller. Ska bli kul vilket som, första gången man drar dit så förväntningarna är höga.

Nu ska man först duscha, sen sova och ladda upp för nästa dag. Tråkigt att jobba när det är varmt, men löningen blir fet. Ha det bra people!

Kommentarer
Postat av: wingers

Aww, The Boppers! När jag var typ fem-sex tvingade jag min pappa att spela dem på sina gamla LP-skivor. Nostalgi!!Ja, alltså, jag hoppas bara att hon inte har ngn unge, för den lär ju vara ganska bortprioriterad.

2010-07-16 @ 09:20:50
URL: http://wingers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback