Jullov

hittade fler gamla bilder med låttexter..


Lovet såhär långt har vart mycket trevligt. Jag(läs: jag och föräldrarna) städade äntligen igenom min lägenhet(heh, tog bara 5 månader) så nu ser det ju riktigt trevligt ut här. Har blivit en del festande, både juldagen, nyår och igår eftersom att det var trettondagsafton idag. Fick se insidan av Kalles för första gången, brukar inte vara ute på veckodagar annars och det är enda gången stället har 18. Tror dock det blir ändringar på det snart. Idag mår man som man förtjänar antar jag, blev lite för mycket igår(om än roligt så länge det varade) så idag har man vart rejält sliten.

Jag har aldrig sett Sprängaren förr, så jag kollar på den nu. Lika bra att bege sig till soffan där man redan tillbringat största delen utav dagen. Jag har ett psykologi-arbete som egentligen skulle vart inne innan jullovets början att göra, jag är mästare på att skjuta fram skolarbeten.

Just ja, mitt 2009 har vart mycket trevligt med mycket skoj och bus med vännerna. Däremot saknar jag att jag inte reste mer(enda utomlands-resan blev till England i November). Shame on me, men det ändras redan i februari då det är Spanien som väntar. För att inte tala om min 19-årsdag där. Ska bli skönt att inte vara en jobbig 18-åring(vi har så dåligt rykte, speciellt när man går ut för att det finns såna knäppa 18-åringar). 19 är en obetydlig ålder, men känns bättre än 18. Är utomlands när jag fyller år, så ni får gratta mig när jag är hemma igen.

Kommentarer
Postat av: pelle

hahah, jag undrade först vad "insidan av kalle" betydde först och undrade vad fasiken ni gör på era fester xD

2010-01-07 @ 10:32:38
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Tobias

Ja precis, man visste ju att det skulle bli som det blev ;) haha2010-01-07 @ 11:31:41
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback