Jävla boxer


Fan vad sexig jag var när jag var 12 år. Sommaren 2003, man hittar sköna bilder på föräldrarnas dator

Humöret är på topp när man börjar se en film på Tv4Film och boxern börjar tjorva med alla 4-connectade kanaler m.fl. Kan älska bushen där mina föräldrar bor. Tur att internet funkar i alla fall. Fast jag orkar inte sitta här.. Får kanske se på mammas inspelade Morden i midsommer med mamma och pappa.


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förutNär man steg upp var det -27 grader ute. Brr.. Gick ut på en promenad med våran älskade Jocke. Han var så tråkig så jag hoppade lite i snön så att han skulle bli glad och leka, för han älskar snö. Istället så bet han tag i handtaget på kopplet och ville ha dragkamp. Inte lyssnade han på "loss" heller, utan han satte sig ner. Trög hund det där. Tillslut upptäckte han uppenbarligen att det blev kallt om baktassarna(han lyfte upp dem litegrann) så han valde att hålla lite längre ner på kopplet så att han ändå stolt fick spatsera med mig bakom sig som om det var han som gick ut med mig.


Toyotan svek mig

Ibland skriver jag alltför sällan, och ibland så skriver jag alltför mycket. Men man måste ju dela med sig av dagens händelse.

Elin åker in i en snödriva i max 20 km/h med Toyotan. Varken Elin, bilen eller snödrivan tog skada. Däremot var det irriterande att behöva på den ynka(väldigt lite faktiskt) hjälp från passaten som behövdes för att ta sig lös. Tur att snön var mjuk och att man inte hade bråttom.

Långpromenaden som jag tänkt mig får vänta till imorgon. Imorgon blir det bio också, två skräckfilmer i 3D. Aldrig vart på skräckbio förut hehe, med 3D blir nog en upplevelse. Final Destination och My Bloody Valentine. Enda anledningen till att jag är så taggad på det hela(gillar egentligen inte ens skräckfilmer) är för att en viss Jensen Ackles(a.k.a. Dean i Supernatural) är med i My Bloody Valentine. Niiiice..Snygg


Girl power


Ett kollage från i tisdags, taget från Jossan. Älskar att den högst upp till vänster gör att jag ser ut att ha en liten muche woho

Tänkte dela med mig av ett roligt skämt från då hela familjen(+ tre sambos) möttes i Stockholm nu under vintern.

Mamma ska berätta en rolig historia.
Mamma: "Det var så att man kunde börja transplantera hjärnor i framtiden. Då kom det sig att männens hjärnor skulle vara mycket dyrare än kvinnors, så männen blev lite självbelåtna. När någon frågade varför det var så fick de svaret att 'männens är oanvända'."
Alla skrattar lite.
Mattias(en systers sambo): "Det kanske är för att kvinnor behöver mer kapacitet för att tänka.."
Alla blir tysta.
Brorsan: "Familjen Pääjärvi, 2 killar och 5 tjejer.. men det är kul att du försöker, Mattias"

Nu ska jag gå och carpe diem!

Jullov

hittade fler gamla bilder med låttexter..


Lovet såhär långt har vart mycket trevligt. Jag(läs: jag och föräldrarna) städade äntligen igenom min lägenhet(heh, tog bara 5 månader) så nu ser det ju riktigt trevligt ut här. Har blivit en del festande, både juldagen, nyår och igår eftersom att det var trettondagsafton idag. Fick se insidan av Kalles för första gången, brukar inte vara ute på veckodagar annars och det är enda gången stället har 18. Tror dock det blir ändringar på det snart. Idag mår man som man förtjänar antar jag, blev lite för mycket igår(om än roligt så länge det varade) så idag har man vart rejält sliten.

Jag har aldrig sett Sprängaren förr, så jag kollar på den nu. Lika bra att bege sig till soffan där man redan tillbringat största delen utav dagen. Jag har ett psykologi-arbete som egentligen skulle vart inne innan jullovets början att göra, jag är mästare på att skjuta fram skolarbeten.

Just ja, mitt 2009 har vart mycket trevligt med mycket skoj och bus med vännerna. Däremot saknar jag att jag inte reste mer(enda utomlands-resan blev till England i November). Shame on me, men det ändras redan i februari då det är Spanien som väntar. För att inte tala om min 19-årsdag där. Ska bli skönt att inte vara en jobbig 18-åring(vi har så dåligt rykte, speciellt när man går ut för att det finns såna knäppa 18-åringar). 19 är en obetydlig ålder, men känns bättre än 18. Är utomlands när jag fyller år, så ni får gratta mig när jag är hemma igen.