I feel like walking the world, like walking the worldJag är seg på att uppdatera, I know. Men har inget roligt att skriva och när man dessutom jobbar samtidigt så vill man inte utnyttja sin lediga stund till att skriva inlägg. Jag är ledig idag i alla fall. Och imorgon och söndag. Fast sen blir det 7-dagars förmiddag. Sen är semesterperioden över och jag är arbetssökande(orka säga arbetslös). Fast ska höra om ja kan jobba någon vecka extra(är alltid folk borta så).

Mina reseplaner har börjat formuleras. Jag tänkte att jag drar kanske en helg till Mikaela och Johan i Umeå i september innan jag senare drar till Stockholm och hälsar på Adde(många som pluggar på olika håll). Från Stockholm åker jag till Italien och är där med mina italienska vänner i en vecka kanske innan jag drar vidare till Australien i några månader(obestämd tid). Låter inte det otroligt trevligt?

Nervös kommer man dock vara över att åka själv, om än det blir kul. Jag kanske ska åka med ett företag som hjälper en att hitta jobb, bostad, fixar social security number, öppnar ett konto där borta o.s.v.  Det kostar litegrann, men kan vara värt det så att man slipper fixa det själv.

(Det är roligt att kolla på solens mat, för det är så söta människor. Plus att man förstår en del saker utan att läsa undertexten och italienska är ett fint språk.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback