The new blog

Jag har ingen aning om vem det var som requesta den nya bloggen, men jag tänkte i alla fall att det börjar bli dax att använda sig av den nu(speciellt som Emilia har vart på mig). Det blev på svenska trots allt.

http://elintravels.blogspot.com

Tjingeling!

breaking rocks in the hot sun, i fought the law and the law won


Gah.. En dag kvar. 6-17.30(vi jobbar in en av de två luncherna och slutar tidigare). Sen har man jobbat hela förmiddagsveckan på 7 dagar. Mitt sommarjobb är över och jag är "arbetssökande". Fast iofs har jag redan tagit på mig att jobba natt mån-ons. Så rikitgt arbetslös är jag inte. Jag försökte ta på mig mer jobb, men ser ut som om det inte fanns. Det blir vilket som fint till reskassan då jag åker till australien.

Jag ska dricka te och se ett avsnitt av High Chaparall innan det blir direkt i säng. Man måste vara någorlunda pigg imorgon, speciellt så som det racklat idag. Trevligt när verket går dåligt(not). Vi kommer dessutom att börja dagen med att stå stilla för att en sak ska svetsas. Fast det tar inte så länge(hoppas jag).

Btw så har jag gjort en ny blogg(kommer inte att ta bort den här.. än iaf). Det blir mer en reseblogg nu när jag ska iväg. Fast jag beslöt mig att skriva på engelska, kanske inte så internationellt och roligt som jag trodde, kanske mest töntigt. I alla fall så låter jag den vara för tillfället(ni hela två fans som jag har får vänta) och funderar på om den ska tas bort eller ej. Ha det göttans!

I feel like walking the world, like walking the worldJag är seg på att uppdatera, I know. Men har inget roligt att skriva och när man dessutom jobbar samtidigt så vill man inte utnyttja sin lediga stund till att skriva inlägg. Jag är ledig idag i alla fall. Och imorgon och söndag. Fast sen blir det 7-dagars förmiddag. Sen är semesterperioden över och jag är arbetssökande(orka säga arbetslös). Fast ska höra om ja kan jobba någon vecka extra(är alltid folk borta så).

Mina reseplaner har börjat formuleras. Jag tänkte att jag drar kanske en helg till Mikaela och Johan i Umeå i september innan jag senare drar till Stockholm och hälsar på Adde(många som pluggar på olika håll). Från Stockholm åker jag till Italien och är där med mina italienska vänner i en vecka kanske innan jag drar vidare till Australien i några månader(obestämd tid). Låter inte det otroligt trevligt?

Nervös kommer man dock vara över att åka själv, om än det blir kul. Jag kanske ska åka med ett företag som hjälper en att hitta jobb, bostad, fixar social security number, öppnar ett konto där borta o.s.v.  Det kostar litegrann, men kan vara värt det så att man slipper fixa det själv.

(Det är roligt att kolla på solens mat, för det är så söta människor. Plus att man förstår en del saker utan att läsa undertexten och italienska är ett fint språk.)