she tied you to her kitchen chair, she broke your thrown, she cut your hairJag orkar egentligen inte skriva, för jag har egentligen inget vettigt att säga. Fast jag skriver för att det var några dagar sen nu(fem?) och jag har just vaknat från en pn på några timmar. Ikväll blir det kanske att vara med tjejerna, fast det beror lite på vad vi gör. Vet inte om de är med varandra redan, för har inte hört av dem på ett bra tag. Är helt slut efter en skolvecka, fredagar är hemska.

Idag skrev jag nationella i svenska B och vi får se hur det gick. Jag kan inte koncentrera mig i så långa intervaller så istället började jag sitta och snurra på stolen, lyssna på samma radiokanal som Adde och lejda oss tillsammans med Sebbe som satt i andra änden av klassrummet(och dessutom inte lyssnade på musik alls) m.m. Tillslut blev den klar i alla fall!

Och när jag kom hem blev jag glad, det finns få saker som gör en så glad som en lönespec(lönen på kontot kanske?). Dock hade skatten dragits rätt mycket(en fjärdedel! kul...), men så blir det väl när man jobbat mycket. Dessutom får jag tillbaka från förra året på skatteåterbäringen, det sker kanske igen?

Kommentarer
Postat av: Daniel

oj då kan du ju bjuda mej på middag vetja!

2010-04-27 @ 15:04:02
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback