hey i put some new shoes on and suddenly everything's right

My new shoes

Hemkommen från Stockholm, där blev det whole lotta party och whole lotta shopping. Har just blivit ägare till en vårjacka, ett par adidasskor, ett par jeans(första på flera år, inget fan av jeans egentligen), studentklänning, t-shirt(weekday) och två par strumpbyxor/tights. Vi var effektiva på lördagen, sen på kvällen blev det middag hos Malin(syster) och 12 tappra krigare(päronen gick vid 12 och det var en baby med som eventually somnade så därav försvann tre) var i säng först klockan 6. Det bjöds på god mat, prat, skratt och lips(samma som singstar, men här måste man ju mitt i allt slänga runt med micken). Mindre roligt var det att jag var tvungen att kliva upp tjugo i 10 för att vi skulle åka hem(bilade ju som sagt, askmolnet är som det är).

Jag har inte kommenterat andra bloggar i veckan, mest för att se ifall man fick någon kommentar där folk faktiskt hade läst innehållet på inlägget. Antal kommentarer: 0. Därför kan vi snabbt konstatera att de kommentarer jag får är från folk som svarar på de jag kommenterat och då kan jag lika gärna ha en gästbokssida eller inte kommentera alls(för jag läser ju ändå, tror inte folk bryr sig så mycket ifall jag flikar in något skumt där). Blev lite småbitter(jag är norrlänning, vad annars skulle jag bli?) så funderar lite på lösenordsblogg.

Nu ska jag sova.

Kommentarer
Postat av: emilia

aaah, inte lösenordsblogg elin! det är frikin jobbigt!

snygga skor föresten!

(btw, nu fick du ju en kommentar också ;) )

2010-04-19 @ 16:01:26
Postat av: Elin

nej okej, kanske inte. men det var en fundering just för att isf skulle man ju kunna skriva mer smaskiga saker också utan att få ångest ändå ^^ tackar, de tyckte jag med :)

2010-04-19 @ 18:14:10
URL: http://peejan.blogg.se/
Postat av: Daniel

Tycker du ska bara fortsätta skriva, fler som läser men folk e så dåliga på att kommentera.. e oxå lat med det emellanåt... å bara läser och kickar bort...

Diggar skorna! :)

2010-04-19 @ 22:59:11
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback