he came into her apartment, he left the bloodstains on the carpet
Finn felen. Hittade bilder på datorn på den förra bilen. Pappa voltade nämligen nu i vinter, men både han och passageraren han hade med sig klarade sig utan någon skråma. Däremot var det mer än vad man kunde säga om bilen, det är första gången jag ser hur den såg ut(fick veta först några dagar efteråt att de voltat. Känner mig uppdaterad). Visste sen tidigare(utav berättelser) att taket var intryckt i mitten, tur som fan att det va en bättre bil med förstärkt där personerna sitter. Ytterligare tur var det att pappa just skulle byta firmabil ändå(efter 4 år) och den nya stod klar redan.


Hej hå, nu har man skrivit högskoleprovet. Har rättat också och som jag trott innan gick orden mycket bättre den här gången, de kändes enklare. Däremot så kan jag säga att jag floppade totalt på läs, för jag tog det lite för lugnt på de två första texterna. Så jag var i slutet av fjärde(av fem) när hon meddelade att det var fem minuter kvar. Så det blev att snabbgissa på de fem sista uppgifterna för det var allt jag hann. Fick ett rätt av dem. Jag kollade gamla tabeller(2009 höst, 2008 vår och höst) för att se ungefär vart jag skulle hamna, och alla tre sa på 1.1. Det är i alla fall en liten höjning från höstens 1.0 i så fall, om än det inte alls kändes så bra gällande läsförståelsen t.ex. Inte ens engelskan, som är min starka sida, gick så bra som jag trodde. Men som sagt, orden gick faktiskt rätt bra.

På p3 imorse satt de och snackade om högskoleprovet när jag var på väg in. En sa att hon fick prestationsångest och att det inte alls gick bra, sen skämdes hon för att säga att hon fick någonting mellan 1.1-1.3(för hon mindes inte riktigt, var ett tag sen). Är det bara jag som tycker att det inte alls var illa eller någonting att skämmas för..?


Kommentarer
Postat av: Johan

Sv, Eller hur!? <3 :)

2010-04-10 @ 20:30:29
URL: http://jayb.blogg.se/
Postat av: anna

usch jag får ångest bar aav att höra ordet högskoleprov haha är glad att jag inte behöver göra det igen ;Psv: tack! ja men det är riktigt vårigt här, superskönt :)

2010-04-10 @ 21:55:36
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Johan

Sv; tror att du skulle vara en söt giraff :)

2010-04-10 @ 23:08:29
URL: http://jayb.blogg.se/
Postat av: HHANNAH;

Duktigt! :)

2010-04-11 @ 01:17:20
URL: http://hhannahs.blogg.se/
Postat av: Patrik

Sv. Okej =( Va synd!

Weekday är najs, stanna där hela tiden ;D

2010-04-11 @ 11:23:43
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: pelle

Oj, fy fan vad läskigt! Tur att pappsen din klarade sig då. Blev de i chock efteråt? Eller... antagligen.

2010-04-11 @ 17:28:44
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback