Maybe I would've been something you'd be good at, maybe you would've been something I'd be good at

Rätt nyss hemkommen från skolan, en halvtimme sen kanske. Har hunnit ringa till Adecco(som är ansvariga för anställningen på sca) och hört ifall de behöver någon hjälp på avströningen på kvällar och helger. Fick redan nu på fredag, ett kort pass på tre timmar som de har lagt in extra, så det lönade sig. Sen ska han höra av sig om ytterligare jobb. Vet ni inte vad ett avströningsverk är(vilket ni säkert inte gör, jag fattade då inte förrän jag jobbade där), så är det lite svårt att förklara. Låt oss säga att det är en utav processerna på sågverket, brädorna kommer in i stora lass och ut i paket. Det finare ordet är att jag är "maskinoperatör".

Ikväll ska jag(och förhoppningsvis några fler från klassen) och se en föreläsning på Krokodil(ett café, ja med ett k) till filosofin kl 20. Vi får en filosofi-lektion ledigt(förmodligen medan vi är i england, börjar närma sig nu). Jag går mest dit för att det säkert är intressant.

Ordmån: Troed Troedson

Troed Troedson är framtids- och samhällsanalytiker och en mycket uppskattad föreläsare. Med humor och skärpa berättar han historier om såväl framtiden som nutiden. Han återkommer ofta till ämnet kunskap och driver tesen ”Ju mer kunskap vi skaffar oss – desto mindre värd är den”. Troedson är en av initiativtagarna till Paradigmmäklarna, som i ett decennium arbetat med paradigmskifte, förändringsarbete och framtidsanalys. (från Krokodil.nu)


Anledningen till att en del från klassen faller bort är eftersom att Luleå Hockey spelar emot Skellefteå och som sanna Luleå-fans de är så är Skellefteå-matcherna de viktigaste nästan. Tro mig, kommer ni till våran klassfest och säger att ni hejar på Skellefteå i hockey så kommer ni att få höra hejarramsor hela kvällen, däribland "Släktträff på bortastå" och "Han/Hon har sexfingerhandskar". Myspys.

Musik för stunden:
Tegan and Sara.. Vilken låt som helst med dem.


Kommentarer
Postat av: pelle

Men vilken intressant föreläsning det där lät som. Säkert skitsvår att anteckna på, men vad fan ;)

2009-11-16 @ 17:32:10
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Madde

Önskar dig en härlig måndagskväll. /Madde

2009-11-16 @ 17:45:00
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Tobias

jag förstår vad du menar. hon har verkligen förändrats attitydsmässigt!okej förstår, en bra söndag hade jag med :D

2009-11-16 @ 18:56:53
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Anders

Så är det.

2009-11-16 @ 19:49:07
URL: http://vardagshjalte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback