What's a pound of flesh between friends like me and you?

Dax igen. Det var otroligt trevligt i lördags(ifall någon nu undrar) och jag tror att min lever var glad att den slapp vara helt frisk och kry där ett tag. Idag åker jag till Pajala, eftersom att det är begravning för morfar imorgon kl. 11. Jag får betald ledighet idag från jobbet(jobbar 15.30-01.15 annars), vilket är skönt. Men som de flesta sa på jobbet, de hade ändå inte bytt plats med mig för begravningar suger.

Jag drömde om morfar inatt också. Att vi var hos honom på en gård(som egentligen inte är hans) med många hus och släktingar(som inte finns). Jag hade klättrat upp på något och hett ut benen på en säng. Så kommer morfar in: "Vad i hela friden har du dina fötter på min kudde för?" och han lät jättearg. Samtidigt tittade alla andra åt vårt håll och jag(skamsen som jag var) for snabbt ner på golvet. Tänkte att han inte visste vem jag var ändå, som vanligt. Då sa han: "Sätt dig ner här på sängen istället så ska jag sätta mig ner jag också, på min kudde." Han lät skämtsam och varm och det syntes att han kände igen mig. Plötsligt vaknade jag upp och förstod att det var en dröm. När den insikten kom grät jag. Det var skumt, på något sätt kändes det som om han ville ha ett litet avsked.

Vi har vunnit Mikaela en PDOL-biljett också! Härligt härligt. Tävlingen var att skicka in en förfest-bild och hon skickade in en från sin 18-årsfest där vi var utklädda. Den var skön, däremot kan man säga att det är trist att en del andra bilder vann trots att de inte alls var så taggade förfest-bilder. Jens Vikström vann med en bild på Mange och Linus. Härligt.  Kul att några ska gå på pdol iaf, och varsågod Mikaela för att vi var så söta.


Blame it on the boogie

Då var det fest ikväll och gå ut. Satt nyss och lyssnade på Jackson Five - Blame it on the boogie. Där hade vi tagg-låt. Tidigare idag spelade jag minigolf på Piteå havsbad och jag sög självklart(men inte mer än Gurra). Nu kommer snart Mikaela och Johan(skjutsen) så då gäller det att vara klar. Ha en trevlig kväll!


pdol 2007

Hallå i lådan din lilla kockonöt

Nu är det väl ändå dags att skriva, och att skriva utan att låta bitter eller ledsen. Därför ska jag skriva positivt.

Positiv sak 1: Jag är ledig hela veckan fram till söndag kl. 18! Hallelujah. Känns som om det blir att festa och gå ut på lördag, det tycker jag att jag är värd efter så lång vit tid.

Positiv sak 2: Jag var just på stan med Jossan och köpte mig lite grejjer för att skämma bort mig själv. Vanliga svarta skor, behövdes. Mascara, behövdes(märkte även att presentkortet på h&m jag fick av brorsan i julklapp som ja trodde var på 200 egentligen var på 400). Sen även ett par shorts, turkosa och härliga. Funderade på att köpa en bikini som jag hittade, blev dock inte än.

Positiv sak 3: Bytte till Telia max 25 så nu har jag äntligen råd att ringa och sms:a. Många som sms:at trots att jag varnat om att jag inte har pengar. Gratis sms, woho! Dags att sms-bomba Elin tycker jag.

Positiv sak 4:
Jag har bestämt mig(tror jag) för att köpa en Samsung Omnia 2, när den kommer ut vill säga. Sprillans ny smartphone, tack tack.

Positiv sak 5: Eftersom att jag inte kan gå på Piteå Dansar Och Ler så vill jag gå på Luleå Kalaset. Inte lika kul som pdol får man höra, men vad tusan det verkar som om fler ska dit utav vännerna. Inte helt misslyckat och jag får i alla fall gå på en festival i sommar.

Ha det bra!