Och det är lång väg ner, och jag skulle aldrig ramla mer

Idag steg jag upp(mycket) sent. Dels vaknade jag sent och dels så var jag seg på att stiga upp som vanligt. När jag ska sova och när jag just har vaknat är bästa stunderna för min hjärna att vara aktiv. Då ligger jag och filosoferar, kan göra det hur länge som helst. Jag åt frukost/lunch/middag allt i ett efter ett tag och då fick jag ont i magen för att jag åt för mycket efter att inte ha ätit någonting. Fast nu är det bra i alla fall.

Ikväll är mamma och pappa i Luleå på middag, så jag har den tjockskalliga hunden hemma. Något som Anton är glad över, han älskar Jocke mer än mig känns det som ibland(nej, så farligt är det inte). De kommer folk hit ikväll och ser film, får se vilken det blir och ifall de tar med sig några själva. Emilia, Sara, Anton, Bäcklin, Rasse, Rebecka och John ser det ut att bli. Säkert mysigt.Måste visa denna, gammal en men fortfarande så helvetes rolig. Jag asgarvar varje gång och den galna lilla tjejen som skriker haha

I taket lyser stjärnorna

Vi var på premiären ikväll och såg "I taket lyser stjärnorna" då. Ärligt talat blev jag lite besviken. Jag förväntade inte mig en massa från boken eftersom att jag bara mindes ett fåtal saker, men de saker som jag mindes var inte alls med. Filmen fokuserade väldigt mycket kring hennes mamma och hennes mammas död, vilket gjorde det till en ganska långdragen film. Det handlade för lite om hennes tonårsliv i sista halvan av filmen. Klart den var bra emellanåt och den hade bra skämt, t.ex. är det väl mysigt när en kille imponerar på tjejen genom att rapa högljutt(vem skulle inte falla för det?). Det var hiskeligt(fan vilket fult uttryck, men nu skrev jag det) många som grät under bion vid slutet också, själv satt man där utan tårar i ögonen. Den berörde mig inte nog mycket. Filmen var helt okej och kanske lite sevärd, men jag trodde att den skulle vara bättre.

Efter bion tänkte vi gå på Nodo, men där var fullt så vi drog hem till mig istället. Vi tappade Sofie(till norrmalmia) och Jessica(till släkten) dock. Så det var jag, Sara och Emilia. Jag och Sara köpte varsin B&J-glass, vilket var väldigt gott trots att min mage atm är proppfull av glass. Vi såg Let's Dance(Saras fel) och sen ringde vi Linus och Obbe som också tog sig till mig(trots att det var tveksamt ifall de skulle orka eftersom att de först var tvugna att gå till starre då Linus måste ha sitt godis). Vi zappade mest runt bland kanalerna, utan att se på något speciellt. En trevlig kväll.

Lyssnat på Lily Allen nu, efter tips. Märkte att jag hört "The Fear" och att jag tycker att den är aningen tråkig för min smak eftersom att den går mycket likadant. Jag har även hört "Smile", vilken är en skönare låt så den har jag faktiskt tänkt lyssna på förut även om jag inte vetat sångerskan förr. Hittar säkert fler låtar som jag har hört av henne senare, men hon har en skön röst som jag tycker om kan jag i alla fall konstatera så länge.


Lovade en bild på mig som geisha(lite sent nu, men tanken som räknas!).
Såhär såg jag ut på Halloween alltså.Gangster-Elin? Nej, någon tog på mig den här och ville sen fota. Tagen idag.


Nu blev det till och med 2 bilder på mig, jag som inte brukar lägga upp en enda. Äh, detta får man leva med.

Plugg + Musik = Slit + Belöning


Bröderna Fidel och Raúl Castro


Två inlägg idag. Jag kände att jag var tvungen att skriva ner att jag faktiskt varit väldigt duktig och pluggat. Jag har läst en mindre bok(häfte) om Kuba och har märkt ut det viktiga på papperna jag tagit ut från landguiden(med mina nya överstrykningspennor som jag fått av pappa äntligen, finns det något bättre när man pluggar?). Det återstår att kolla artiklarna om diverse saker i Kuba som jag har tagit ut, det får väl bli imorgon det då.

Nu känner jag att min hjärna håller på att spricka av all information om Kuba, ska vi battla om Kuba-kunskapen? Nej, men det är lite intressant. Sen är det lustigt att läsa de olika sidorna av saker, men kan lätt märka vilka som är för oppositionen och vilka som är mer emot Castos regim.

En sak som är skön när man pluggar är musik. I och för sig kanske jag kom undan lite från boken när jag var tvungen att sjunga med i en låt(bara för att den är så otroligt bra). Det hände lite oftare än jag velat, men när jag väl nu sätter mig ner och pluggar är jag värd det. Jag menar, när man sliter kan man få ha sin belöning samtidigt. Funkar toppen på mig i alla fall.

Helt onödigt vetande: Jag är nästan-synsk! Jag gissade på att Färjestad skulle vinna med 2-1 mot Luleå, det blev ett mål mer för båda än vad jag trott. Min syniska förmåga kanske stördes av någonting i närheten. Matchen slutade 3-2. Jag visste i alla fall vilka som vann och med hur mycket, det är grymt av mig.


I wan't to break free

Idag fick jag sluta tidigare för att jag pluggade på hålet istället. Iofs kanske det bara blev en halvtimme/40 min tidigare som jag slutade, men det kändes win iaf. Kanske inte det faktum att dragkedjan på min jacka har bestämt sig för att strejka och vara allmänt jobbig, men att sluta tidigare är alltid skönt. Jag fick gå och se ut som en missmatchad(röd jacka+knallgrön kofta) idiot med hela jackan öppen när jag gick hem. Vem annars(förutom en idiot) skulle gå hem med öppen jacka när det är några minusgrader? Det var lite kallt.

När det gäller skolan börjar jag få lite panik, bara för att jag har fyra prov(två i tyska) vecka 7. Ändå lär jag inte plugga på något av det idag, för sån är jag. Jag kan stressa upp mig, men ändå inte få någon ork. Det får jag ordna upp senare. Just nu ligger tonvikten på att lära mig så mycket jag kan om Kuba så att vi kan försvara oss och attackera andra på FN-rollspelet vecka 9. Det är mycket intressant, trots att det är väldigt mycket man måste kolla upp.

Som övertexten avslöjar sitter jag och lyssnar på lite Queen nu också. Härligt härligt..

Det skulle ju va dans, dans, dans

Dans idag, inte alls så farligt egentligen även om det känns otroligt onödigt och tråkigt. Fast det blir väl vad man gör det till, känner man den man dansar med(sålänge det inte är Adrian som förväntar sig att man ska snurra i 120 km/h) så är det oftast rätt kul. Mamma slutar snart och sen ska vi på stan. Både shoppa och käka, hur mycket shopping det nu än blir för mig. Jag är helt enkelt ingen stan-person och jag orkar oftast inte prova saker trots att jag hittar sånt jag gillar. Nåväl, kanske får någonting av mamma nu när hon ville gå. Äta ute blir det också yes, känns inte så stabilt eftersom att vi ska äta ute imorgon(Fy fan för blodpudding i skolan altså!).

Jag gjorde en spotifyplaylist igår och märkte att de sångare jag valt var mestadels manliga. Därför försökte jag få till lite mer jämnställdhet, men det gick inget vidare. Det är svårt att komma på.

Jag har än så länge valt en eller flera låtar från denna/dessa artister(namedropping ftw!):
Sahara Hotnights
Paramore
Eva Cassidy
Miss Li
Pink
Regina Spektor
Duffy
Evanescense(gamla)
Cher
Carole King
Ciara
Jordin Sparks
Veronica Maggio
RENT(finns lite kvinnor där ju)
Mamma Mia! (samma där)
Laura Pausini
Aretha Franklin

Den jag mest lyssnar på där ser ni ganska klart och tydligt. Annars är jag rätt dålig på att lyssna på kvinnliga röster. Det är också bara en låt av flera stycken av dessa.

Så.. Några förslag på mer kvinnliga sångerskor?

Top Model

Vi såg Top Model. Funderar på att se alla säsongens avsnitt i dokumenterande syfte och räkna hur många gånger alla drama queens börjar böla. I detta avsnitt var det fem gånger någon brast i tårar, FEM! I och för sig var det enbart tre personer(två av dem grät två gånger var tror jag), men ändå. Dagens tv... Man kan bara sucka. Fast i och för sig är det lite underhållande. Jag skrattade när de grät i alla fall!

Vi bokade 5 biljetter till "I taket lyser stjärnorna"! Sara, jag och Emilia än så länge. Vi tänkte att Jossan och Jessica också vill med, det tror jag nog att de vill. I alla fall Jessica har snackat en del om hur mycket hon vill se den.Fast den börjar kring 18 så vi lär sitta på Nodo efteråt och mysa. En dag i helgen klar.


You sit there and your heart ache

Idag försov jag mig inte(good job, Elin). Däremot har jag känt mig som en zombie halva dagen. Klarade mig bra ungefär fram till lunch, sen tog krafterna slut. På fotot gjorde jag absolut ingenting(eller okej, jag satt på vetgirig och lyssnade på lite Dylan). Sen gick jag till trafikskolan för en teorilektion och sen, eftersom att mamma och pappa valde att åka till jävre och sket i att vänta på mig(de slutade en timme före så), gick jag hem. Det var kallt, men inte frysa-häcken-av-sig-kallt i alla fall. Problemet var bara att jag var så helvetes hungrig.

Nu är jag go' och gla' med mat i magen. Om ett tag kommer Sara och Emilia skulle jag tro, de har också promenerat idag för att Sara skulle till step in och kolla benet(nu hittar jag på, är det benet du har problem med?). I alla fall så kommer de hit så ska vi se Top Model. Inte mitt favoritprogram, men Saras så det är klart att hon ska få se det(nu när det ändå inte är något bra på tv).

Ikväll tänkte jag att vi skulle boka bio till fredag, Kenny Starfighter-filmen. Tydligen har den premiär den 25;e mars. Vadfan, jag som väntat som en otålig jävla unge. Nehe,  då får vi vänta mer.. Ska vi se "I taket lyser stjärnorna" på fredag istället då? Boken är ju(vad jag minns) söt.

Imorgon har vi dans i skolan, då ska jag äga sönder. Palla dans ens..

Snoozegubbar invaderar mobiler

Jag kände för att skratta lite när jag kom hem, det fick jag! Haha, så grym pappegoja.Kortare dag än vanligt, dels försov jag mig imorse och missade fotot(kan ärligt inte säga att jag är superledsen över det, eftersom att jag hade hunnit till slutet av lektionen ifall jag velat. Jag valde att inte fara) och delvis så hade vi ingen Nk på slutet. Inte vi språkare i alla fall, vi hade labben i onsdags så vi slapp idag. Jag kom inte ens ihåg att klockan ringt imorse, sen kom jag på att jag sett snoozegubbar dansa omkring på min mobil. Vad nu det är för något..


En fin illustration av mina snoozegubbar, gjord i paint. Sådär dansade de runt på min mobil i drömmen. Deras fel att jag försov mig!

Nattvakt

Jag kan inte sova, att det ska vara så svårt. Jag steg upp klockan 10 imorse och ville lägga mig halv 8 ikväll, men jag fastnade vid datorn(som vanligt då) och la mig inte förrän nästan 4 timmar senare. Nu har jag försökt sova i mer än en timme, men det går helt enkelt inte. Istället ligger jag bara och filosoferar och kommer ingen vart.

Istället har jag hittat några batterier och kollat på kameran. Upptäckte en del rätt gamla bilder. Några bl.a. efter en fest för ett halvår sen. Bilder på min vackra mun eftersom att Sofie så snällt fixat en fläskläpp. "Kom, vi går på toa" säger hon och sen smäller hon dörren rakt på min mun allt vad hon har(tack för den). I och för sig garvade jag bara, med blod på tänderna.Till höger på överläppen är den sabla fläskläppen, även om det kanske inte syns så väl. Hela bilden ser riktigt disgusting ut, I know. Mina tänder ser helt sneda  ut dessutom, iofs saknar min ena framtand en bit. Fast det är en annan historia. Eller nej, nu har jag ändå tid att fördriva så att jag får lättare att sova sen så det är lika bra.

Historien om den förlorade tandbiten
En 12-årig Elin cyklar hem från femteklass tillsammans med en Sara och en Carro. Hon kommer på den otroligt smarta idén att sätta in fötterna i framhjulet. Det går gallant. Fast, problemet är, att ingen av hennes två vänner kollar när hon gör det om och om igen så hon blir sur. Tillslut tittar de bak och just där börjar en nerförsbacke så det går lite fortare. "Nu jävlar ska jag göra det rejält", tänker Elin eftersom att nu kollar de andra två. Hon trycker in fötterna i hjulet och cykeln får tvärstopp. Lilla Elin flyger över styret och slår i huvudet i marken. Förutom några hjärnceller till saknar Elin nu även en bit av ena framtanden, vilket ser alldeles retarded ut. Slut.

When I look back on my ordinary, ordinary life

Igår såg vi film hemma hos mig. Emilia, Adde, Jossan, Sara, David och Jessica var det som kom. Först såg vi en sjuk skräckfilm, om man nu kan kalla den för det, på 40 min som handlade om en kvinna som käkade barn för att bli ung. Hon visste tydligen inte om det först, men sen när hon fick veta fortsatte hon. Gode störd var den. Sen såg vi en skräckfilm som hette The Locals från 2003. Den var sådär, jag brukar inte vara så mycket för skräckfilmer eftersom att de ofta har dålig handling. Denna hade väl en story som var sådär, trevlig kväll iaf.

Just nu sitter man med den speciella t-shirten som var det enda jag köpta(impulsköp) på Pajala Marknad för två år sen i juli. Äh, lika bra att lägga in en fin bild. Denna plus mjukisarna som jag just fått tillbaka brukar egentligen höra till söndagskläderna, då jag bara brukar ta det lugnt och göra absolut ingenting. Fast nu blev det idag istället. Får väl se ifall det blir att göra något ikväll, då blir det att byta om.

Nice huh? Not, men den passar bra som slappar-/bakiströja.

Annars sitter jag just nu och lyssnar på Jamie Cullums vackra röst. Photograph bör ni lyssna på ifall ni tänker lyssna på mina råd. Han gör flera covers på gamla jazz-låtar. T.ex. Singin' In The Rain och I Get A Kick Out Of You, sistnämnda lyssnar jag för tillfället på.

Detta blir nog en lugn dag.. Eller prove me wrong..?


Lever du, Elin?

Kollade blodtryck och lungkapacitet på Nk:n idag. Blodtrycket var aningen lågt, inte farligt lågt alls, vilket var rätt skönt. Mamma och mormor har högt och det är väl bra om man slipper det sålänge. Lungorna var dock sjuka. Lyckades blåsa upp mockagronken(ingen aning om vad den heter) till 3500 varje gång. Egentligen, om man räknar på min längd, så skulle jag ha 2800. Så det var rätt mycket över. Har ganska stor bröstkorg och stora lungor, men tänkte inte att de var så stora. Blodtrycket var dock ett problem, de(Mikaela och Annika, d.v.s. läraren) hittade ingen puls på mig först. Jävla liten puls jag har tydligen :s Började fråga om jag levde haha.

I övrigt så sitter jag och kollar lite på Sanna & Rebeckas myspace. Tror jag nämnt de två någon gång förr, om inte så är de märkligt med tanke på hur stolt jag är över kusinen och hennes vän. I alla fall så kan ni ju checka in ifall ni inte har något annat för er: http://myspace.com/resanna
Papercut

Sanna & Rebecka - Papercut

For the record; Jocke lever fortfarande. Jag är en snäll människa.

Mord på min hund

7 år!? Dags att växa upp. Han har börjat tugga på saker. Säkert det att han får tråkigt då han är ensam, jamen nu är det väl toppen att visa det. Han kanske inte gillar att vara på Pitholm helt enkelt, längtar väl hem. Vad det än är så låter han det i alla fall gå ut över min vante. Han drog ut den ur påsen som stod på golvet och gnagde på det inuti vanten så nu är det bara äckligt och ingenting man vill ta på handen i alla fall. Kul, mina enda vantar! (Y)

Jag som ska gå till skolan imorgon, eller till ishallen till och med. För att åka skridskor. Är det dåligt väder och jag inte hittar nog med kläder här hemma så far jag inte på idrotten. Det går inga bussar lagom till då heller. Nej alltså mord på min hund. Jag vill ha nya vantar :(

(Btw så var Wallanderfilmen sådär. Rätt bra, men inte så superspännande.)

100 - Jubileum!

100 inlägg, grattis till mig. Känns som om jag har varit alltför aktiv... Fast 100 inlägg på 1 år kanske inte är så farligt. 365 minus 100 är trots allt 265. Så 265 dagar har jag inte skrivit, ganska många egentligen. Varför inte? Jävla tråkig jag är. Nej, nu ska jag skärpa till mig.. Just kidding! Lär fortsätta som förr, men fortfarande grattis till mig!

Jag redigerade en bild på pappa idag, kanske åker upp någon dag när jag faktiskt har den på datorn. Eller så lägger jag in den från fotot. Han var grymt lik mig när jag var liten, så då ser vi vars det kommer ifrån. Båda skitsöta ofc, fast alla är väl söta när de är små. Så där skaffade jag mig inga pluspoäng.

Om drygt en timme ska jag med mamma och se Wallander. Vi hann inte till Australia som gick klockan 6, men Wallander är säkert bra den med. Jag har faktiskt blivit mer intresserad av deckare på senare år(vissa kallar det att växa upp). Mer av böcker än filmer kanske, men börjar man väl se en så är de bra. Dessutom betalar mamma, det är  privilegiet att gå med henne. Så det blir filmer man inte skulle sett annars, det är bara något bra.

Kort och gott

Bara för att jag har som vana att vänta tusen år innan jag skriver igen så ska jag skriva ett kort och innehållslöst inlägg. Ska till Fölviken nu snart. Skönt med lite god mat, inte så ofta man orkar laga något speciellt när man är själv. Blir mest samma saker, t.ex. pasta. Något som jag är grymt sugen på är tacos, men förstås så gillar inte mina föräldrar det särskilt. Lite tråkigt att göra till en person också. Får försöka få med mig någon på att göra det någon helg framöver.

Det blir att ha lektioner i baracker och kanske komvux eftersom att de stänger ner hela södergränd nästan(d.v.s. samhälls-folkets område). Kanske lite skönt med variation, men nu måste vi gå ute för att komma dit och det är oftast frysa-arslet-av-sig-kallt utomhus. Så det kommer att bli toppen, verkligen.

Hej, kom och hjälp mig

Återigen är jag seg på att uppdatera. Det känns som att det är roligare att läsa när jag verkligen har något att säga. Jag är ledsen att göra er besvikna, jag har ingenting superviktigt att säga nu heller. Fast någonting i alla fall.

Idag har jag suttit halva dagen och nött Killers, för ingen speciell anledning alls. Återfann "Somebody Told Me" som jag faktiskt glömt bort. Ni kan gärna checka in den ifall ni ej hört, The Killers - Somebody Told Me. Ikväll var jag hos Rebecka i norrfjärden tillsammans med Emilia, Hanna och Emma. Vi såg nostalgifilmer. Space Jam(Michael Jordan spelar basket med looney tunes, dock dubbat), Skönheten och Odjuret och Tarzan. Såna filmer som faktiskt HAR en mening, till skillnad från dagens filmer där de mest bara skriker och är tröga. T.ex. i Skönheten och Odjuret så ska man lära sig att skönhet sitter på insidan. Nåväl.. Dagens barn får väl se deras skrikprogram då.

I övrigt har jag övningskört för andra gången i mitt liv. Jag fastnade i en snödriva. Pappa var väldigt glad i början. Vi kom verkligen inte loss, det är klart att en stor isbit ska fastna under Toyotan också. Var verkligen som Hej, kom och hjälp mig och det kändes bra för mitt självförtroende. Grejen var att jag skulle svänga och det var så trångt att jag fick backa, men det gick aningen för fort obviously. Perfekt med meterhöga plogkarmar. Mamma fick komma och bogsera bort oss med passaten, tack och lov.

Jag skyller på en sak: Norrland. All kyla och snö kan inte vara bra. Inte heller det faktum att isbjörnar springer omkring på gatorna och att vi lever harmoniskt med renar som är enda transportmedlet, right?

Veckans kommentar:
Jessica delar ut kort i motsatt riktning från klockans håll.
Jag sitter mitt emot och kollar förvirrat på.

Jag: Gud, jag skulle bli alldeles förvirrad om jag delade ut emot klockans håll.
Hon: Va? Det här ÄR ju klockans håll.
Jag: Nej, klockan går åt detta håll.
Jag visar.
Hon(sur): Nej, men det går ju såhär. Det är bara för att du ser från andra hållet.

Just nu nöter jag lite Bob Dylan istället. Imorgon måste jag leta upp en gammal bild som jag kan retuschera på fotolektionen på måndag. Har lovat mamma att komma ut till "fölis" som hon kallar det och hälsa på lite. I övrigt, ha det bra.

Visning på huset igen

Jag sitter i skolan och har tråkigt. Jag väntar på att mamma ska komma så att vi kan fara och äta någonstans medans de synar vårat hus. That's right, en till visning. Så trevligt. Får hoppas att någon köper huset snart. Det verkar ju vara folk intresserade, men jag vet inte hur det går där. Jag hänger inte med alls.

Jag kollar lite om Kuba, bara för att vi inte riktigt satt igång med arbetet inför FN-rollspelet ännu. Det är roligt att läsa och lära sig när det inte är något tvång. Sen kommer jag säkert att klaga på friskt om det hela.

Egentligen känner jag för att åka iväg till någon av de större städerna i landet och shoppa loss. Inte för att jag har ekonomi för det, men jag behöver skämma bort mig själv lite nu känner jag. Minns knappt sist jag köpte några nya kläder. Sen måste jag gå min make up-kurs på Make Up Store, det är en av julklapparna som jag fick. Smink för 495 kr låter nice just nu.

Pokerrunda

Vi äkade på Golden Dragon först, black and white. Var tvungen att prova, trots att det kostade 200 kr. Fast det var väldigt gott också. Så det vägde nästan upp det hela. Sen gick vi till Amanda där vi skulle spela poker. Det gick ovanligt bra för mig, lite tråkigt att trean inte fick tillbaka det vi lagt in. Fast vi var ju bara 7 pers så de hade kanske blivit lite åt vinnaren då. I alla fall så blev ordningen:

1:a Amanda
2:a Anton D
3:a Jag
4:a Obbe
5:a Bäcklin
6:a Jocke
7:a Adrian

Vi körde en till runda, fast då hoppade Anton och Bäcklin av. De ville inte satsa mer pengar, trots att vi bara körde om 50 kr. Efter lite övertalning var jag på. Det gick sämre andra gången, fast då var vi kanske mindre seriösa också. Speciellt som Adrian gamblade som fan, något som dock gick hem? Uppenbarligen eftersom att han blev chip-leader och sen även tog hem det hela. Det går inte att veta ifall Adde bluffar eller inte, för han kör på de sämsta korten och träffar på turnen. Helt sjukt. Nåväl, ordningen:

1:a Adrian
2:a Amanda
3:a Obbe
4:a Jag
5:a Jocke

Imorgon ska jag gå på bio med mamma kanske, det var då någonting som hon snackade om idag. Blir inte så farligt, stör inte direkt min slappardag av att se film om man säger så. Mamma vill se "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen". Jag har inte sett ettan, något som man inte behöver enligt henne(fast hon har inte sett tvåan så hur det går ihop vet jag inte). Jag vill se "Australia", får se ifall om jag får min vilja igenom. Spelar inte så stor roll vad vi ser egentligen, blir kul med bio vilket som.


Tankar från en Kuban

Idag lottade vi länder till FN-rollspelet. Jag och Amanda ska vara Kuba. Hur ser kvinnor ut i Kuba egentligen? Fundersam på om vi kanske ska vara män istället, ifall kvinnorna inte har så mycket att säga till om där. Nu gäller det att välja ut vilket land vi ska attackera. Attack är bästa försvar!

Så ikväll blir det att göra fruktdrinkar, utan alkohol, med all sorts frukt. Vi har ananas, päron, äpplen, hallon, apelsiner och allt vad det nu är. Flickorna(Emilia, Sara och Jossan) är redo så jag ska nog bege mig till Sara strax. Vet inte vilka som är där än. Vi ska se Sex And The City-filmen, mitt förslag om att se första säsongen röstades ner tyvärr. Fast filmen är bra självklart, såg den på bio med samma folk i sommar.

Imorgon ska jag spela poker med några från klassen. Först ska vi käka på Golden Dragon och sen ska de spela pengarna av mig. Om vi säger såhär, jag har inga chanser att vinna nu heller. Jag är bara glad ifall jag får vara med ett bra tag och inte åker ut först eftersom att jag spelar för det sociala. Pokerbordet hos Amanda igen.

Söndag ska jag slappa, enda jag vet. Gud vad jag längtar till söndag.. Vi hörs.

Ny design

Om ni inte redan märkt det - ny design. Häftiga krumelurer inte sant? Kan helt och hållet säga att jag inte äger ett uns ära i designen. Den tillhör Mr Adrian Fahlén. Den pojken har på tok för mycket fritid, men det leder ju även till bra saker som detta. Jag är nöjd iaf ^^

Jag har haft magkatarr(mest troligt) nu i flera dagar, det har vart ett rent helvete till och från. Det har haft sina bättre och sämre stunder, dock har inga som helst mediciner fungerat. Idag, efter att jag upptäckt att jag mådde "bara" hade lite ont, bestämde jag mig för att jag ska må bra. Det är sista dagen på lovet och någonting måste man väl göra. Jag ska på Thai Garden med tjejerna och ungefär "fira att lovet är slut". Vad nu det är att fira. Jag kan fira att jag ska bli frisk snart istället!

Skola.. uff. Men vi börjar på en torsdag, så det blir ingen hårdkörning första veckan i alla fall. Sköööönt!

Första inlägget 2009

Bara en vecka och två dagar sen sist(nej, jag räknade inte. Det stod när jag loggade in). Woho. Nej, nu är det dags att skriva någonting i alla fall. Var ju faktiskt byte av år i onsdags, förrgår.

På tal om nyår så firades det med flickorna(+ senare Gabriel och Mattias) i Saras brors lägenhet(han var borta). Vi(de andra) lagade trerättersmiddag. Förrätten var citrongratiné med räkor, sallad och chili(kanske "lite" för mycket chili då det brände på tungan), huvudrätten var fläskfilé med potatissallad och vanlig sallad med fetaost och efterrätten var halva apelsiner fyllda med diverse frukt som passionsfrukt, hallon och ananas. Sen spelade vi spel, bl.a. Med Vilda Gester. Försök förklara "ärta" med rörelser. Haha, jag försökte till och med få de två i mitt lag, Emilia(som sög) och Sara, att förstå "Prinsessan på ärten". Sen skålade vi vid 12-slaget och gick ut på gatan för att se raketer åt alla håll. Nyårslöften avlades, jag fick till några i alla fall.

Jag och Emilia sov över där med Sara och på grund av min förkylning och hosta så sov jag på soffan. Inget att rekommendera! Var asljust där från tidigt på morgonen och det stack så mycket i mina ögon att tårarna rann. Var inte bättre att vi somnade först kring halv 6 efter att vi pladdrat på om allt möjligt. Äkta tjejsnack, var nog ett tag sen.

Dagen efter kände jag mig grymt.. Bakis är nog rätta ordet. Trots att jag inte drack en droppe sprit på nyårsafton. Måste vart att jag sov lite och började bli ännu mer sjuk. När jag kom hem "knarkade" jag piller. 2 ipren(200 mg, så det behövdes två), 1 noskapin(mot rethosta) och 1 c-vitamin-piller(okej, det var nog bara överflödigt men gott) på mindre än 10 minuter. Självklart mer ipren och noskapin senare också, kändes verkligen irriterande med huvudvärken och rethostan som rev i halsen.

Idag mådde jag bara aningen bättre, men just nu är det ingen fara. Så länge jag inte hostar i alla fall. Kusinen skrev igår att hon tyckte det var kul att läsa min blogg, kul att någon mer än jag finner nöje i det. Jag tycker mest att jag skriver med lite för mycket situationstecken och parenteser, men det kan inte hjälpas faktiskt. Kul som sagt, i alla fall.

På måndag blir det hockey. Luleå mot Djurgården, grymt roligt. Tror aldrig jag sett LHF live faktiskt, lite konstigt för jag tycker att hockey är roligt att se på. Har däremot sett Plannja Basket 2 ggr tror jag, det var också roligt. Det blir att åka med AnnaLu, Bäcklin, Viktor och kanske Adde. Någon mer som ska dit?

Hälsningar till Jens J som atm är i Spanien, den lyckosten. I och för sig är det snö där också, men exotiskt i alla fall. Vars går resan i sommar? Det får tiden utvisa. Roligt kommer det bli vilket som!