Om jag får nåt att säga till om, då ska du dansa på min gravJust nu sitter jag och lyssnar på(tro det eller ej) Bo Kaspers Orkester med Dansa på min grav. Otroligt fin låt faktiskt, som jag föll för för några år sen och nu kom den på spellistan. Ifall ni inte är helt insnöade på att Bo Kaspers är skitmusik kan ni alltid ge den en chans.

Idag har jag shoppat, blev en grå t-shirt-kavaj-bolero(jag har bäst förklaringar) och en svart-vit randig hög kjol. De går dock inte så fint ihop tror jag och det gör att det blir svårt att välja vad man ska ha på sig imorgon. Den gråa kavaj-grejen är kanske mest nyår trots allt. Intalar mig alltid att jag inte har några kläder att ha, fast det har jag ju. Det är bara det att man vill ha någonting som luktar nytt.

Ikväll blir det middag på Challenge bar igen, fast denna gång med tjejerna. De har grymt dyrt, men tjejerna har inte ätit där ännu så man kanske offrar sig. Sen ska Emilia och Sara sova i Saras brors lägenhet(han är borta alltså), så får se om jag är med där. Sist var de rädda att jag skulle pipa(mina näsmusslor är tydligen uppsvullnade så näsan tjuter ibland när jag ska sova(eller är vaken t.o.m.), inte nice) så jag fick sova på en soffa i ett rum med jättestora fönster som så småningom blev jätteljusa så att det brände i ögonen. Inget skönt minne.

Kommentarer
Postat av: anna

åh herregud den där låten är så himla vacker! föll för den för många år sen men var evigheter sen jag hörde den, tack för påminnelsen! :)haha ja jag är i en stor håkanperiod, jags kyller på Live-DVDn haha

2009-12-30 @ 16:49:10
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha ja det innebär ju att du har grym musiksmak ;)han släppte en ny dvd nu innan jul, live fårn peace & love i somras, grym!

2009-12-30 @ 16:56:16
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Markus

Hehe aa.... den verkar sjukt bra :)

2009-12-30 @ 18:20:03
URL: http://bxb.blogg.se/
Postat av: stefan

Haha, det var ju inte så snällt av dina vänner att du fick sova själv i ett annat rum.Händer ikväll då?

2009-12-31 @ 12:41:06
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: emilia

haha vi var taskiga ^^ men den här gången fick du ju sova i sängen ;)

2010-01-01 @ 16:47:26
Postat av: pelle

hahaha, är det dumt att jag garvade som fan åt din "grå t-shirt-kavaj-bolero"-förklaring? xD

2010-01-04 @ 11:17:02
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Tobias

Det förstår jag, plankstek är så gott :D

2010-01-04 @ 17:23:19
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback