Nobody feels any pain tonight as I stand inside the rain

Hm, detta var ju då ett tag sen. Till att börja med, har slösat några tusingar från lönen(som kom i fredags) redan, på diverse saker. Luleå kalaset, käk(är någon förvånad?), tradera-saker(böcker, filmer, hörlurar), bio m.m. Snacka om att jag är gode trött idag, fick lov att cykla till jobbet igår och det kändes inte särskilt nådigt. Därför ska jag tigga skjuts idag.

Just ja, jag har flyttat också. Till en mysig etta på 39,5 kvm i stan. Det känns fortfarande(trots att jag flyttade in för en vecka sen) inte som om jag bor här. Känns som om jag snart ska återvända till huset där jag bott..well, de senaste 18 åren(jag var några månader när de flyttade dit). Fast det är väl skönt att ha nära till stan i alla fall, om än det blir längre till jobbet. Det jobbigaste är nog all trafik i stan på dagen, får stanna vid varje sketen liten korsning(ibland kliva av cykeln också). Som tur(det enda som är tur med det hela) är så slutar jag på natten och då är gatorna rätt döda.

Tre jobb-veckor kvar(fyra med ledigveckan), om man räknar in den som jag är inne på nu. Tre veckor kvar innan skolan börjar om. Egentligen två veckor och tre dagar. Det här känns hemskt, vart tog det sista sommarlovet för gymnasiet vägen? Det här är helkonstigt. Jag har inte gjort så mycket alls känns det som, men tänker man tillbaka så undrar man hur man hunnit med allt det där OCH att jobba. Dessutom har man dragit in en del pengar på jobbet, skönt kommer det att vara när man får lönen för augusti i september!

Har körkortsgrejset(teori och uppkörning) coming up hyffsat snart. Tusan så jag kommer att faila på uppkörningen..