Valborgsmässoafton

Wellwell.. Ikväll far jag ut i bushen(även kallad Hemmingsmark) och är med en liten skara. Jag antar att det kommer att bli att sitta framför elden och mysa på. Vi kanske ska kolla på en maj-brasa också(det var längesen), trots att det bara ska vara barnfamiljer där enligt Mikaela. Sålänge vi sitter vid en brasa så är jag nöjd + att jag ska grilla kött och äta det med potatissallad så det är great.

Tänker tillbaka på Valborg för några år sen när vi var hemma hos Jens och gänget från förra klassen var där. Däremot kom det även tre stycken randoms som ingen(utom Jens, som bjudit dem) hade någon aning om vilka de var. Det blev en tryckt stämning. Alla satt och stirrade lite skumt på de tre och de sa inte heller nåt. Ända tills Sofie tillslut bröt tystnaden med ett: "Ursäkta, men vilka ÄR ni?" Så kan det gå, men roligt var det.

Nu kommer snart skjutsen så då gäller det att vara redo. Ha en trevlig valborg gott folk.

Kloning och andra konstigheter

Då var sista naturkunskap-provet någonsin gjort. Man slutar på topp, kändes i alla fall som om det gick bra. Det känns som ett klart mvg, men man ska inte vara alltför kaxig för då får man käka upp sina ord sen. Något som förtjänar en stor applåd är Obbes svar på sista frågan, helt klart dagens.

Fråga: "Hur går kloning till?"
Obbes svar: "I Kenny Starfighter behövde de bara trycka på en knapp i alla fall"

Jag har bossat över Adrian så att han fixat min design nu också. Loggan har jag gjort själv, men där slutade mina kunskaper/min ork. Texten på är ett citat av Bill Hicks, en amerikansk komiker, ifall ni skulle känna igen det eller undra. Som Adrian påpekade blev det inte särskilt ljust och somrigt, men svart funkar det också tycker jag.

Imorgon är det valborgsmässoafton, vi får sluta 13.50 efter att ha flyttat Geografi-lektionen. Det är guld värt. Vad man ska göra på valborg är inte helt klart än. Vi får väl se vart man hamnar. Atm sitter jag och lyssnar på en Lily Allen som sjunger "Fuck You" minst fem gånger i varje refräng till en viss person som rätt nyss tjänat klart sin tid som president i USA(hint).

Updatering

En liten uppdatering, bara för att det inte ska gå hur länge som helst innan jag uppdaterar. Påsklovet var grymt. Jag har hunnit umgås med närmsta släkten(min familj), vara på spökjakt i Boden(ja, det var lika kul som det låter), vara utomhus, sitta och häcka på Nodo, myskväll med film, festat(två gånger) m.m.

Festen hos Mikaela: Vi var utklädda till kändisar. Jag har ännu inte fått någon bild på mig som Amy Winehouse, men jag kan lägga upp ifall jag någon gång skulle få en. I övrigt så tycker jag att Viktor som Hulk Hogan var grymmast, jag blev lite rädd för honom. Andra var Marilyn Monroe(ggr2), Björn Borg, Avril Lavigne, Patrick Swayzee(i dirty dancing, kommer inte på karaktärens namn), Tiger Woods, Justin Timberlake, Jokern(Heath Ledger-style), KISS-medlem(Paul Stanley) m.fl.

Gratulationer: Min syster Sandra fyller år idag, 21 år gammal blir hon. Carro fyller 18 år idag. Malin(en annan syster) fyllde 29 år igår. I förrgår fyllde Viktor 18 år. I söndags fyllde Linus 18(vi förfestade hos honom lördag och drog ut efter 12, musiken sög på pentan den kvällen). När jag ändå är igång kan jag säga att Jocke(golden retrievern) fyllde 7 år i lördags. Mycket grattis till allihopa!

Min körlektion igår gick grymt dåligt, jag hade inte suttit i förarsätet på en bil på två veckor. Däremot så ska jag köra nu snart till Fölviken, så jag ska hålla det färskt i minnet. Ska plugga lite teori när jag ändå är igång.

Övrigt: Jag har fått sommarjobb på sca. Hela sommaren, det kommer att vara skönt att ha pengar till utlandsresan som vi ska göra i allra slutet av sommaren och till att njuta mycket under sommaren. Fast får se när de vill åka, jag jobbar hela sommarlovet så jag kan bara åka ifall de vill åka under veckan som skolan börjar. Jaja, det ordnar sig. 

Påsklov


Josefine Gabrielsson och Elin Pääjärvi som små påskkärringar. Lite söta var vi väl i alla fall?

Påsklov! Behöver det sägas mer? Okej, kan säga att två utav systrarna är hemma, den ena har med sig en kompis och den andra har med sig sin sambo. Så det är rätt fullt i Jävre, men det är mysigt då man träffas så sällan. Igår sov jag i Piteå dock, hade tänkt vara med kompisarna. Men det blev för tjorvigt om jag skulle börja åka taxi och sen inte visste hur jag tog mig hem. Jag hade kunnat gå, ifall jag haft någon som gick med mig. Hatar att gå själv. Så jag drog ihop tjejerna för en tjejkväll, eftersom att det var min idé, utan att själv vara med. Det var bussigt! Nåväl, tror nog att de hade det mysigt i alla fall.

Ikväll blir det Mikaelas överraskningsfest(som hon vet om). Festen har flyttats från Hifton(ingen aning om vad det är för ställe egentligen) till hennes hus. Det lär nog vara mycket överraskningar för Mikaela(och även för oss andra som inte riktigt vet allt som händer). Hon vet däremot inte om dresscoden än så jag ska inte säga för mycket. Jag övervärderar min blogg idag och tänker att hon faktiskt ska kika in här. Så jag lämnar det öppat. Bilder från festen kommer nog upp imorgon, ifall jag orkar ta med mig kameran och fota.

Alltså, ikväll festar vi i bushen. Trevligt trevligt.. Kring tre kommer lite folk hit antar jag så ska vi göra oss klara ^^ Ha en rolig kväll!


Coming to terms, starting to learn

La mig efter halv 1 inatt så jag var måttligt trött på dansen imorse. Det blev inte bättre av att jag redan i början lyckades sträcka mig i vänstra skinkan(good job Elin). Kul var det att hjula då, när vikten la sig på det vänstra benet. Klarade 3 stycken och sen sa det ifrån. Vet inte hur jag lyckades sträcka mig i rumpan, men jag lyckas ju med allt. Så på så vis är det tur att vi inte har dans imorgon(också för att jag får sluta mycket tidigare, woho!), även om det är lite tråkigt att inte ha för det är roligt.

Efter skolan har jag kollat på en massa avsnitt av south park, har säsong ett så. Det fick mig att skratta en hel del kan jag lova. Sen for jag och övningskörde med pappa lite, har nästa körlektion onsdag så skönt att ha det något i minnet i alla fall och efter det käkade vi på Viking(fetton som vi är). På kvällen drog jag till Jonas och såg film med honom, Mia(som överraskat Jonas med att komma till Piteå), Emilia och Tom. Vi såg Kung Fu Panda. Har sett den förr, men den är ju så otroligt bra. Det är Jack Black som gör det..

Imorgon ska vi lyssna på när 3;orna snackar om hur deras projektarbeten har gått. Jag har inte så stor clue på vad jag ska göra ännu, men jag vill göra något intressant(hm, vem vill inte det?). Vi ska gå på en redovisning varje kvart från halv 10 till 12, det betyder alltså 10 redovisningar(om min trötta hjärna fungerar som den ska)! Fast vi får gå på toaletten på någon av tiderna, wow alltså. Det var generöst. Då är frågan bara vilka man vill se, finns så många att välja mellan och många verkar lika. Mitt största problem är vad jag ska göra. Jag får hoppas att tiden ger mig svar som vanligt helt enkelt.


PT nöjeJag, Jessica och Ida hamnade på bild.

Först fotade hon när vi dansade, men sen satte vi oss ner och då ville tjejen ta en ny. Jadu, hela min kropp ser jätteskum ut på bilden fast så farlig är den inte i alla fall. Det kanske ser lite roligare ut än det var, det var nämligen väldigt tomt. Kändes lite som om 40 spänn åt helvete för att gå in, men ändå inte. Eftersom att då fick man ju se sig om och så.

Mestadels var det vi 3 som dansade, men jag tyckte att det var det som var det roligaste. Jessica brukar nämligen inte alls vela dansa, nu var det hon som ville dansa mest. Det är ett väldigt plus. Dessutom dirigerade hon DJ;en ohämmat om svenska låtar och helst Magnus Uggla. Egentligen ville hon ha Kung för en dag, men han hade inte ens den(insert chock here). I alla fall så lydde han snällt och största delen av kvällen var det svenskt som gällde. Vi stod och hoppade till "Du är så yeah yeah wow wow" och Främling bl.a. Mycket trevligt var det, trots så lite folk.

Kan gå tillbaka i berättandet. Vi var först på Roberts trafikskola där vi mest förfestade, tror jag har en video med typ 10killar(det var flest killar eftersom att Jens går el) som står och skriker till någon låt. Minns inte vilken, men kul såg det ut. Sen drog vi på Big Boy och inväntade 12-slaget, vet inte ens om någon köpte något. Jens blev nog less att vänta för vi drog dit och han fick gå in en kvart före han fyllde år. Skönt var det. Sen Pentryt har jag redan skrivit om, förutom att de(Jens och Oskar) spelade tjugoett och både förlorade(Jens) och vann(Obbe). Det var i en mysig kväll.

Idag är det lördag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Bakis är jag inte, mer än att jag är lite seg kanske. Har varken ont i huvudet eller magen. Så det blir att göra någonting ikväll i alla fall, frågan är bara vad. Vad händer ikväll?

Update

1½ vecka sen jag sist skrev, så det kanske är dags att komma tillbaka lite. Gjort i veckan? Sovit, haft första körlektionen(den gick faktiskt rätt bra, trots att jag inte kört så mycket hemma), umgåtts med päronen, pluggat(ytterst lite) och sett Kenny. Angående sistnämnda så var vi på Kenny Begins igår. Finns det någon härligare humor? Tror inte det nästan, älskade Kenny när jag var liten och det håller jag kvar vid nu. Okej, filmens handling och allt kanske inte var toppen. Men skämten med Kenny var det, är man ett Kenny-fan så är man. Alla(de 6) som jag gick med var nöjda också.

Vi har börjat uttrycka oss genom att säga våra känslor i klassen nu av någon anledning. Där har ni förklaringen till att vi försöker gå omkring med nollställda ansikten och säga fniss, skratt, gråt och liknande. Bara för att vi är fula, men vi har kul så vad gör det.

I onsdags hade jag min otursdag. Lyckades tappa bort min nyckel(som kom fram dagen efter, hade vart i italienska-boken tror jag. Jättebra att den kommer fram dagen efter att man redan kapat låset!), min italienska-bok(som Jens bara lagt under en bag för att han tyckte att det var jättekul) och Addes mobil(!). Det var hemskt, jag kunde inte sova mycket den natten. Jag har det värsta samvetet man kan tänka sig. I och för sig hade jag lagt mobilen i Mikaelas väska, hon hade lagt den på bänken och sen efter det hade den inte synts till. Men det var ändå jag som tagit den. Den hittades(som tur är) i infot dagen efter, dock utan minneskort. Ni skulle sett mitt leende, så stort som det bara kan vara. Jag fick t.o.m. tårar i ögonen, något jag fick redan innan när jag trodde att den var borta(då var det inte glädjetårar utan förtviveltårar). Då vet ni det, Elin har världens sämsta samvete.

What more to say..? Ikväll har Jens fest, för han fyller 18 år imorgon. Först ska vi vara på en trafikskola(hans pappa äger den) och sen då blir det att dra ut ett gäng efter 12. D.v.s. det gäng som fyllt 18 redan, eller de som vågar försöka ta sig in i alla fall. Jag har passet att gå på, great thing med att vara 18. Dock är det första gången som jag går ut, jag har inte vart så taggad då inte många fyllt 18 än. Ingen utav tjejerna heller. Som sagt, trevligt trevligt..

Grattis Jens! 4 April då jävlar.. Kan gratulera med en fin bild: