Slut på det roliga

Det känns som om jag gjort exakt ingenting under lovet. Det är inte sant, men det stämmer för idag i alla fall. Jag är ingen person som bara bör sitta hemma på en lördagkväll. Kommer typ sitta fast vid datorn hela kvällen istället, och hela tiden försöka tvinga bort mig själv för att flytta mig till tv:n även om jag aldrig kommer lyckas. Så är livet som en soffpotatis..

Jag känner mig desperat, igår var jag med Emilia och Jossan och då gjorde vi inte heller  något speciellt mer än att se tv ungefär. Fast Jossan freakade ut mer än mig för att vi inte gjorde något.. Emilia hade säkert en superskön kväll framför datorn, dissade oss totalt.. Jaja, det får man leva med när hon är som hon är just nu.

Jag vill verkligen göra något, usch så jag hatar vintern. Som jag sa igår, hade det vart sommar hade vi kunnat fara till badhusparken och sätta oss ner i gräset på en filt och käka jordgubbar och glass samtidigt som vi såg solens sista strålar och pratade och skrattade hela kvällen. Sommar-kvällar är mys.. Nu har jag inga såna. Istället får jag hoppas att mitt liv tar en helvändning och jag får något att göra ikväll. Jag har tråkigt :/ Någon som vill göra något? Ring mig..

Kanske inte borde känna som jag gör för dig, det är inte hälsosamt att hoppas för mycket på något som ändå aldrig kommer att hända så därför låter jag bli.. Men det är en fin fantasi..

Kom ge mig sommar, kom ge mig tid. Kom ge mig kunskap och livsmotiv.

Jag har suttit och ändrat lite i designen och koder, gjort en logga med länk. För tillfället får det duga, tycker designen är ganska fin. Enkel, men snygg.. Det funkar i alla fall (:

Idag vaknade jag klockan 14.50 av att min mobil ringde. Jossan var chockerad över att jag sov så länge sa hon när jag konstaterat att det var hon på andra sidan luren. Jag var också lite chockad, har vaknat väldigt tidigt resten utav lovet. Det kan ju i och för sig ha något att göra med att jag gick och la mig halv 4 inatt.. hm.. Äh, det är lov. I alla fall ville Jossan att jag skulle följa och fika med henne och Emilia vilket jag tackade nej till ganska vänligt, men det slutade ändå med att Jossan sa: "Vi kommer till dig på en timma, hejdå." innan hon skyndade att lägga på i örat på mig, den bastarden.

Hon höll sitt löfte, efter att jag käkat frukost och målat naglarna röda(bara för skojjs skull), kom Emilia över och snart Jossan. Jag hade tatt på mig läppstift för skojs skull så en oförberedd Emilia fick sig 2 härligt röda puss-munnar på kinden, vilka hon tvättade bort :( Jag ville inte följa, orkade inte.. MEN, jag är en mycket bättre person än Emilia som inte följde igår så jag följde i alla fall. Det var kallt att gå, speciellt som jag är sjuk även om jag glömmer bort det hela tiden. Vi satt och surpla te(en latte för emilias del, dock) i några timmar och sen for vi hem var och en för sig, där jag nu är i skrivande stund.

Ikväll blir det att vara med dem 2 stollarna, får se vad vi gör.. Vi kanske är med fler människor (: Nåväl, blir säkert kul vilket som.. Vi hörs..

Blod, Svett och Lera

4 ord: Jag skriver för sällan..

Jag var till Italien, hade det grymt kul där och saknar människorna där borta. Det snackas om en fest för alla svenskar som var dit. Jag orkar inte dra resan, men den innehöll mycket skratt, italienska, drinkar, skämt, engelska, förälskelser, skrik, sjukdomar m.m. En hel del med andra ord.

Nu har vi lov, innan lovet freaka jag ut och bytte till språk. Innan vi for till italien satt jag och velade med att byta från Samhälls-samhälls till Samhälls-språk då och när jag kom hem hade jag bestämt mig. Varför valde jag inte det från början? Om jag nu är så awsome på språk och det intresserar mig också så ska jag ju såklart gå det. Jag och Lisa har officiellt bytt och nu är vi språk-nördar.

I helgen var det fullt hus, var bara brorsan som saknades. 3 systrar, varav 2 hade sina sambos med sig, lät som om det skulle bli rent utsagt jättejobbigt. Men det visade sig att jag hade saknat dem, och deras historier från deras helgalna äventyr är något som man måste uppskatta. Lördag var det fest hos Jonas(och även en del i munksund), vilket bjöd på skratt, tårar, hångel, vattenpipa(något jag inte provade), fylla, folk m.m. Det var trevligt. På söndag var jag hemma hela dagen för att umgås med min familj för att malin och Göran + Anna och Mattias åkte måndag. Däremot stannar den yngsta systern hela veckan ut, får hoppas man klarar sig i alla fall.

Jag är sjuk idag, lyckades smitta Jens igår också HA! Igår kruppade mitt öga, det var rött och geggigt. Fast inte så krydd rött. Jag klarar mig, as usual. Idag mår ögat bra, även om jag fortfarande är täppt i näsan och har hostan inne. Jag ska sova hos Jossan iaf tror jag, hon och Emilia skiter i om dem skulle bli smittade vilket känns härligt. Jag skiter ju i att jag är sjuk så länge alla andra gör det (; Om jag är krasslig och stannar hemma så BLIR jag sjuk om inte annat, lika bra att gå vidare. Kändes dock skönt att vila ut idag för jag har inte gjort någonting alls idag. Ska nog duscha och gå på slumber-partyt hos Jossan sen.

Jag känner så med dig att det gör ont.. Du vet att du är värd mycket, för mig. Som sagt, vem skulle du kunna kasta lera på nu som fortfarande skulle vela vara din bästa vän? Här har du mig, glöm inte bort det.

Tillbaka från Göteborg

Sportlov! Jag har fyllt år och sen har vi fått sportlov veckan efter vilket var härligt. Redan på fredag måste jag ha träffat Jossan för då nämnde hon att vi borde fara till Göteborg så att hon kan träffa Markus och då kunde jag fara till min syster Anna och hennes sambo Mattias. Det roliga är att dem skickat ett födelsedags-kort till mig och i det stod det just "kom gärna och hälsa på snart!" och dagen efter ringer Anna för att gratta också och då frågar hon ifall jag vill komma ner. Det orsakar att jag, Jossan och AnnaLu far ner på onsdagen (:

På tåget träffade vi på 2 creepos, men det åker alltid creepos på tåg. En tysk som satt och drack sin öl och råstirrade mot mig och anna, mest mot anna tror jag dock ;> I alla fall var det en hårdrockare som försökte tåflirta med mig på tåget också :s han satt mitt emot mig och han sa verkligen ingenting. Sen på natten sluta han aldrig försöka fastän jag låtsades sova. Jag vågade inget säga eller göra så jag bara låg kvar i min osköna ställning. Sen när vi var vakna kunde jag inte kolla ut genom fönstret heller för det speglade sig där och han stirrade på mig genom den. Först när han klev av i Stockholm kunde jag berätta för Anna och Jossan och dem hade måttligt roligt åt det. Nåväl, ni kan ju notera att det inte är någon hit att försöka tåflirta med oskyldiga random människor på tåg!

Vi vilade lite på torsdag när vi kom dit, tog 19½ h så vi var måttligt trötta. Speciellt jag som inte sovit en blund. Jossan for med pendeln till Markus så hon följde inte med till syrran Annas och Mattias lägenhet som jag och AnnaLu gjorde. Sen drog jag och AnnaLu ner på stan en kort stund, gjorde varsitt inköp. Hon köpte ett par baggy jeans(vill me ha!) och jag köpte en tunika. Sen hann vi mest tillbaka för att käka innan vi drog på bio. Biosalonger i storstäder är alltid så fina, våran är typ rutten i jämförelse. I alla fall så var det 2 stycken tjej-gäng, en familj och sen ENBART par. Jag lovar er, mer än 15 stycken par, och detta förutspådde Anna innan. Jag höll på att dö.. Nåväl, våran date var väl ganska fin, Anna? :) Det roliga var att Sweeney Todd(den med Johnny Depp) inte direkt är en sån där jätteromantisk film helt ärligt. Man borde sätta sig ner och räkna hur många som dödas i filmen. De får strupen uppskuren. Fast jag tyckte faktiskt att den var väldigt sevärd, jag tycker om Johnny Depp i såna där psycho-filmer för han är en bra skådespelare. Efter det drog vi hem och sov i syrrans och henns sambos lägga.

Nästa dag var vi uppe rätt sent på morgonen och direkt när vi var klara, vilket tog ett tag eftersom att Lu är så otroligt seg, drog vi på stan där vi mötte Jossan och Mackan. Vi käkade "all you can eat-pasta" även om ingen av oss egentligen tog mer. Diggar Jossans kommentar då vi skulle betala vid kassan dock: "Alla betalar var för sig.. Jag betalar för 2!" Haha.. Sen drog vi till Mackan och såg Reality Bites, inte sådär jättebra film men vi var väl ofokuserade. Jossan älskar den så jag kommer säkert att bli tvingad att se den någon mer gång med henne och då får vi se om den är bättre då. I slutet av filmen kom en del från Mackans klass dit och drog lite förfest där innan dem drog vidare, lite roliga var dem. Vi 4 som var där från början hade tänkt köpa och käka en Batman-pizza som enligt Jossan ska vara enormt god, men pizzerian hann stänga innan vi var hungriga för vi hade ätit lunch så sent. Därför drog jag och AnnaLu på donken innan vi for hem till syrrans lägenhet. Vi råkade dessutom för ett fyllo på donken också. Han kastade skräp på mig(ihopknövlad servett) 2 gånger så Anna skyndade sig att äta upp för hon tyckte att det var creepy, såna kan bli läskiga. Därför skyndade vi iväg. Då vi gick undan med skräpet reste sig fyllot upp och eftersom att vi var på övervåningen gick vi förbi honom för att komma till trappan. Han stod där och drack sin cola och stirra. Han följde efter oss, men vi var snabba och det gick så vingligt för honom så han hann inte med. Direkt vi kom ut skrek Anna: "SPRING!" och vi gjorde väl inte det bokstavligt talat men nästan och snart var vi bakom ett hörn. Puh, hem och sova blev det sen.

Vi gick på stan en sista gång på lördagen, hade ångest för att jag bara hade köpt en sak och jag har ändå en hel del pengar. Jag hittade en kofta på Top Shop som jag hade tänkt köpa, men det var omöjligt att hitta en bankomat vid arkaden och vi fick ont om tid så jag hann aldrig. Istället skyndade vi oss på donken för att köpa lite mat att ta med på tåget. Hon i kassan var verkligen SEG. Höll på att bli riktigt sur, hon tog 10 år på sig att veckla ut påsen. Sen när vi väl satt på tåget upptäckte jag att hon inte gett mig min chicken burger meny, utan någon vanlig hamburgare med ketchup, senap och saltgurka :( ew.. Jag tryckte i mig den i alla fall, för annars sa AnnaLu och Jossan att dem kunde äta och jag ville inte ge den till dem haha. Tågresan hem var lindrig från retards för det mesta, däremot gjorde jag bort mig. Jag satt vid fönstret och Anna brevid så hon lutade sig fram för att ta kort ut genom fönstret. Bara därför taffsade jag henne skämtsamt på brösten och hon sa: "Jag visste väl att du var lagd åt det hållet!" så jag tog henne på röven också. Det var tomt bredvid oss på dem 4 platserna. Men så ser jag snett emot oss att där sitter 2 stycken barn och RÅSTIRRAR.. Ujuj.. Dem slutade aldrig stirra utom när dem låg och sov och såg helt utslagna ut(då Anna sa att jag "tagit kål på en hel familj" också -.-). Annars gick tågresan lindrigt.

Trevlig resa det där! På måndag åker jag till Italien också :) så grymt kul! Våran italienska-lärare är sjuk och det är klart att jag tycker det är skönt att slippa lite italienska, men det känns som om vi behöver ha henne med oss. Hon har organiserat allt, plus att hon kan ju bästa italienskan av oss. Tänk att träffa på någon som inte kan ett ord på engelska, det lär vara mys! Läraren har lunginflamation och därför vill hon inte riskera att fara. Kan bara se det framför oss hur vi är förvirrade på flygplatsen. Nåväl, datageniet Karin och någon Cicilia ska i alla fall med. Får hoppas på det bästa. Nu längtar jag nästan till Treviso, längtar definitivt till italienarna ;D

Vi ses! Ci vediamo..