Det vankas helg

Ha! Där bedrog jag mig själv. "Det har nog att göra med att jag blivit så aktiv på sistone". Sen skriver jag inte på flera dagar, tjena. Det har att göra med att mina föräldrar bor i Jävre och dom snodde "min" dator. (Syrran påpekade nyss surt att det inte är min dator när jag kallade den för det) Jaja, mest jag som använder den iaf.

Idag tänkte jag kliva upp 10 och vara duktig. Lyckades jag? Nej. Jag klev upp kring 12 kanske, gick ut och gick en timme och sen käkade jag frukost(duschade också såklart). Senare drog jag, Jenny och Tilda på partilagret. For hem och åt middag, sen for vi till Munts stuga där det var en massa folk(för många att räkna upp+minnas namnen på). Kom hem för ett tag sen.

Imorgon ska jag laga mat till Tilda och Jenny, något som jag lovade. Dom är så hjälplösa nu när deras respektive föräldrar är borta och dom hörde av Jessica att jag lagar god mat(lagade kyckling med cashewnötter, böngroddar,ärtskider, pasta och hela köret till henne igår). Får se vad jag hittar på och hittar i kylen. Blir säkert något enkelt bara. Sen lördag vill 9D-tjejerna att vi ska vara med varandra hela dagen och senare på kvällen t.ex. laga grekisk pyttipanna. Har aldrig smakat, men det ska vara gott. Får se hur det blir.

Skönt med helg, trots att det egentligen är som alla andra dagar nu med sommarlovet. Jag får panik, sommarlovet känns som om det går mot slutet och man har inget gjort(känns det som).

Everything, everything will be allright, allright.

Jag vet inte varför, men jag kände mig lite depp nyss. Sådär som man bara gör ibland. Samtidigt var musiken på datorn på. Så kom Jimmy Eat Worlds låt "In The Middle" och den hjälpte faktiskt att muntra upp mig väldigt bra. Bara därför lägger jag upp texten till den, för att den stämmer bra in på mig.

Hey, don't write yourself off yet
It's only in your head you feel left out
and looked down on.
Just try your best,
Try everything you can.
And don't you worry what they tell themselves
When you're away.

It just takes some time
Little girl, you're in the middle of the ride.
Everything, everything will be just fine,
Everything, everything will be alright, alright.

Hey, you know they're all the same.
You know you're doing better on your own,
so don't buy in.
Live right now and
just be yourself.
It doesn't matter if it's good enough
For someone else.

It just takes some time
Little girl, you're in the middle of the ride.
Everything, everything will be just fine,
Everything, everything will be alright, alright.

It just takes some time
Little girl, you're in the middle of the ride.
Everything, everything will be just fine,
Everything, everything will be alright, alright.

~ ~ ~ ~ ~

Hey, don't write yourself off yet,
It's only in your head you feel left out
and looked down on.
Just do your best,
Do everything you can.
And don't you worry what their bitter hearts
Are gonna say.

It just takes some time,
Little girl, you're in the middle of the ride.
Everything, everything will be just fine,
Everything, everything will be alright,alright.

It just takes some time,
Little girl, you're in the middle of the ride.
Everything, everything will be just fine.
Everything, everything will be alright.

Fölviken

Lika bra att ni vänner lägger det på minnet, att mina föräldrars nya hus ligger i Fölviken. Utanför Jävre somsagt. Märker att det blir en del förvirringar när man skriver eller säger "Fölviken", men det är där placet ligger. Nyss var jag ut med min kära pojk(vän)e, Jocke, och han strosade glatt omkring. Var väl glad att komma ut lite. Vi såg på området omkring, det är alldeles dött här ute vid 12 kan jag säga iaf haha. Men det fanns en del fina stugor/hus. Märker att min hund verkligen älskar mig, om det bara var lika lätt med människo-pojkar. Än så länge finns det ingen som toppar:Just nu ligger han och sover bakom mig, mysbarnet. Det är nästan hemskt hur fäst man blir vid hundar. Kan fortfarande känna mig så grymt ledsen över våran förra, min första, hund. Hon var lika gammal som mig, faktiskt var jag bara 8 dagar yngre, och en cavalier king charles spaniel. Hon dog just innan vi båda skulle fylla 11 år, den känslan är obeskrivlig. Att inte ha kvar Lisa, hennes riktiga namn var egentligen Tummelisa, var helt konstigt. Jag hade haft henne där hela mitt liv, men nu var det slut på det. Jag önskar att hundar kunde leva lika länge som människor.

Om jag haft en kamera skulle jag nog fotat "horisonten" just nu. Ser ut genom dom stora fönstrena här och upptäcker att det är väldigt vackert. Trots att det mörknar och det är moln på himelen klarnar det upp mot slutet där det är en liten strimma av rosa.

Idag har jag frivilligt åkt flera timmar bil, det är så otroligt skönt. Bara sitta och lyssna på radion. P3 för det mesta. Pang Prego är så härligt. Jag älskar deras dialekt, skånska till den grad man förstår(alltså inte för likt danskan, även om en del danska också är fantastiskt) är så coolt. Idag satt Jesper och mobbade Josefine genom att säga att i någon psalm sa dom 2 gånger "Allt kött är hö" och frågade hur hon ställde sig till det som vegetarian. Värt att lyssna på.

Nej, nu ska jag sluta göra reklam för andra. Får väl göra reklam för mig själv istället ;) Nejdå. Jag har däremot fått några fler tittar per dag på sistone har jag märkt. Det har nog att göra med att jag vart mer aktiv, inget mer. Detta är mitt 50:onde inlägg, tänk när jag lyckats skriva 100, eller 1000. Vi får se när den dagen kommer.

Gemelli

´Det var inte min turdag imorse. Att försöka få med sig en stor ihopfällbar stol när man cyklar är ingen hit. Det gick hål på byxorna och mitt knä skrapades(upptäckte båda de sakerna först senare) och dessutom fick jag ett stort blåmärke upptäckte jag rätt nyss. Jag fick alltså gå till badhusparken. Sen sålde jag en massa böcker och sånt, sålde för 450 kr.

Jag är mer trött nu än jag var imorse, bajs. Tror inte jag orkar göra något ikväll, eller det är då ingen som hört av sig så jag tror inte jag har några val ännu. Just nu lagar jag mat. Köttbullar och makaroner(igen), med några konstiga makaroner som heter Gemelli. Det betyder tvillingar på italienska. Wow, nu lärde ni er det också. Bara för det döper jag dagens inlägg till det.

Imorgon ska jag förhoppningsvis få sova ut, så ni(*host* Sofie) får fan inte ringa och väcka mig.


Morgonpigg?

Ikväll var jag med Jossan, Emilia, Emma och Karro. Även en del med Mackan, Linus, Viktor och Magnus. Den sistnämnda knuffade in mig i en dörr så jag blev lite röd på ryggen. Jag bröt ihop, ville slå till honom. Men då skulle jag ju inte klara av mitt löfte att inte slåss så jag fick skippa det.

Nu ska jag gå och lägga mig, tidigt kanske men egentligen inte. Ska upp kl halv 6 imorgon, för att möta Jossan klockan halv 7 på loppis. Lär säkert vara smockat med folk redan då också. Bajs..


Godnatt kära ni. Får se hur morgonpigg och glad jag är imorgon då.

Nyklippt

Idag klippte jag mig, jag ville köra på något nytt men ville ha kvar lite av det långa så det blev luggen som blev utsatt. En rak lugg, var 2 år sen jag sist hade det så då är det klart jag måste prova på det nu igen.Blev faktiskt lite nöjd. Lekte runt lite med kameran hära, var ett tag sen jag använde den faktiskt. Hade med den på Pajala marknad men tog inte ett enda foto. Lite ångest där, men det var iaf skitväder så.

Idag var det sol! Precis som jag lovade. Ikväll får vi se vad som händer, blev frågad ifall jag ville spela lasergame men det är dyrt och jag är inte på humör(tänka sig, det är mig vi snackar om. En anledning att springa runt som ett fån brukar ju funka men inte de). Istället tänkte ringa och höra ifall någon vill komma på en enkel middag(dvs makaroner och köttbullar) när jag ändå är själv. Imorgon blir det, efter mycket om och men, loppis med jossan. Sälja mycket böcker och sånt.

God-är-natt-en..


Ta våra minnen, gör om dom till nåt fint

Tjenare, idag kan jag vara stolt över mig själv för att jag steg upp klockan 8.15. Fast samtidigt, kan jag nog inte det eftersom att det var ofrivilligt. Besiktning av huset klockan 8. Först sa pappa att jag kunde ligga kvar och sova då dom kom in, men sen skulle dom förstås borra i min vägg så då var det kört. Jag brukar bli bakis om jag vaknar för tidigt, nu hade det ungefär samma effekt av att jag steg upp tidigt men  problemet är ju bara att jag inte druckit igår..? Jobbigt när jag åt iaf, kände mig grymt seg också men annars är det bra.

Jag drog till optikern, kollade ögonen för att få övningsköra. Kändes dåligt, fastän jag inte har några synfel. Behövde inte ens betala, det var ju soft. Jag beställde klipptid till imorgon också. Sen for jag och pappa på kvantum och lastade hela vagnen full med varor, huset är ju mestadels mitt nu då dom är i Jävre och Sandra jobbar. Fast vi har sålt det, idag antog vi ett bud och nu ska vi alltså helt flytta. Måtte dom fixa min jävla lägenhet fort..

Jag har ägnat någon timme nu åt att göra en ful film med alla fula videoklipp som jag har lyckats hitta på datorn. Den blev "söt". Vill ni få den får ni minsann be om den, kom ihåg att jag kommer att bli känd en dag!

Gaah.. Hur ska jag göra med mitt hår? Jag har tänkt klippa inte så mycket på längden, bara det nötta. Fast det nötta är väl ganska mycket och då blir det en del på längden iaf. Var ett tag sen jag klippte mig sist. Jag har ingen aning om vad jag ska göra åt luggen heller. Får helt enkelt be frissan om råd, ifall om ingen har några förslag. Hur ska jag klippa mig?

Home Sweet Home

Inatt sov jag i Jävre, natten innan hos Jossan och hela helgen var jag ju i Pajala. Nu kommer det bli så härligt skönt att sova hemma(Pitholm dvs) i min egna sköna säng, den äger.

Nu får fanimig sommarlovet börja. I helgen blir de loppis haha, sen blir de kanske trästocks och efter det är de självklart pdol. Sen är de nog Nolia, min rockstar-kusin ska komma dit och sjunga där så då får vi dra dit ett gäng och kolla. Jag har lärt mig en del av deras senaste egna låt(dom har 2), men jag lyssnade nästan på alla deras uppträdanden som gatumusikanter på pajala marknad. Jag var deras gropie/manager ;) Sen blir det nog utlandet. 

Ikväll blir det typ att duscha och bara njuta av ensamheten.. eller nåt..

Ps. Jag ska sluta slå folk (: ds.

Pajala Marknad

Nu är jag i Pajala, for hit igår för jag fick skjuts av min morbror och hans familj - kusin sanna. Så nu är jag här och idag var jag på marknaden. Sanna och Rebecka, som är grymma på att sjunga, har 3 spelningar per dag som gatumusikanter. Jag hörde alla tre idag. Ikväll får vi se vad som händer.

Imorgon så blir de förmodligen marknad igen. Är grymt att träffa släkten (: Sanna ska se sin idol på kvällen, OLA! haha han suger. Hon tycker bara han är snygg, tillsammans med alla andra småfjortisar. :D haha Sanna ser vad jag skriver, så därför FÅR jag vara elak sådetså. Godnatt..

Jossan/Sofie/allaandrasura: Jag kommer ju hem på söndag ffs :)

Onsdag (ingen annan rubrik)

Igår var jag med Tilda på dagen, vi crusade runt i bilen för hon har fått körkortet rätt nyligt. Hon körde sin "Batman-stil" som hon kallar den. Vi tog en slush med Elias, sen for vi runt och på kvällen var jag med Jessica, Tilda, Jenny och Lisa. Det var mysigt. Ett tag sen man var med dom allihop ärligt talat.

Idag var jag med Sofie och Jossan. Vi latade oss först i solen, sofie blåste upp(och smällde) kondomer och sen vildade vi upp Jocke(hunden) så mycket att han attackerade Sofie. Haha, hon blev asrädd. Nåväl, han var snart lugn. Sen for vi till stan, käkade en mjukglass. Ikväll ska jag och Jossan se film, först hade vi tänkt se första säsongen av Sex And The City.. Fast de hade inga säsonger med de inne så istället blir det "natt på muséet" och en del bär :) Jordgubbar! Blir nog mys iaf.

Vill ingen följa mig på pajala marknad? Jag ska nog inte jobba nu i helgen iaf och Emilia valde att svika mig. Så jag har inget att göra i helgen :(