17-årskris!

Idag var jag på stan. Jag köpte en present till pappa som fyllde år igår. Okej, dagen efter.. Men han får vara lycklig ändå (: igår slutade jag 16.2 och då orkade jag verkligen inte gå på stan. Fast jag var bara på musiken ESV igår, som började 14.40. Det låter nice, men jag steg ändå upp 05.30 för att jobba hos tomatodlarn halv 7. Planterade tomater, tog 2 timmar, och sen fick jag 300 kr för det så jag är nöjd! I alla fall, nu ska papppa få 2 par nya kallingar från jack e jones, randiga. Haha men vi får hoppas att han blir nöjd iaf (: Han har väl inget annat val. Mikaela var inge glad för att hon var tvungen att gå med mig på stan eftersom att hon hade tänkt köpa en present till mig, men jag och Obbe gick bara med hon till 14.15. Anton var också med oss ett litet tag, det aset gav mig inte sitt mobilnr utan han skulle bestämt skriva antingen 0711111111 eller ett nr med för många siffror eller ett med för få. Hm.. Jag tror han har något emot mig -.- Nej, han är bara lejd.

Tidigare idag lyckades Sebbe bli ovän med Emilia över sms(kanske inte så seriöst dock) och jag skrev flörtiga saker till någon typ från hans mobil, jag har ingen aning om hur flickan ser ut ens men det jag skrev ägde dock (: Det roligaste idag var då Jocke och Kalle spelade Chicago idag och bettade batterier(Jocke) och godis(Kalle).. Och förstås dem fula namnen i Arn-filmen vi såg på historian som svensk historia. Sverker Sverkersson och Knut.. Det lät grymt roligt. Sen var det så att dem marsera på någon gata för att fira något med Arn och sen var det en gammal utklädd(till någon gammal sådan typ) gubbe som ramlade mitt i allt. Man kan undra om det ens var meningen. Kul såg det ut iaf!

Imorgon fyller jag ju år, då blir det barnkalas! Jag gav ut äkta barnkalas-inbjudningar också. Jag hade tänkt skriva felstavningar som småbarn med "Velkomen" men jag orkade inte. De fick nöja sig med brevpapper å skit. Jag hittade dem när ja städade ut rummet för några veckor sen och bytte till det finare nere i garaget, hade så otroligt mycket brevpapper att jag kunde ha olika brevpapper till hela bunten. Okej, jag bjöd bara 7 stycken tjejer men ändå! Nu visar det sig att Emilia inte kunde komma ändå, hennes föräldrar drar med henne till fjällen imorgon tidigare på dan :( det känns inte så trevligt. Sara kommer senare, men hon kommer iaf (: Får hoppas resten inte har något annat för sig heller.

Jag blir 17 år imorgon, hur kan det vara möjligt? Nej, nu vill jag stanna tiden. För tusan.. Man ska inte bli så gammal så fort, åren flyger ju iväg! Okej, det är väl trevligt att bli ett år äldre men jag vill hinna njuta av tiden emellan också. Finns det ingen uppfinning som kan stoppa tiden? För uppenbarligen går det inte att ha sönder en klocka då det finns miljontals andra. Tillslut är det väl helt enkelt upp till mig att finna mig i att bli äldre, trots att det slog mig idag att jag inte bara har födelsedag utan att jag också blir ett heeelt år äldre.

image5
Tankegången då tanken slog mig..

Ciao tills vidare! Nu blir det till att njuta av sportlovet ;) sova lääääänge..

Ciao Sfigati!

Italianosarna har nu varit här i snart en vecka, på fredag. Det är då dem åker också, vilket är lite sorgligt. Kommer att sakna dem, men det som är bra är att vi drar dit själva på typ 3 veckor :D Fatta, italien! Dessutom äger Andreas mamma(eller pappa?) en tredjedel av 3 hotel så vi kommer kanske å bo gratis på ett någon natt! Och en anna tjej har ett hus som ett slott, med hiss och allt. Å pool. Så det kanske blir pool-party där.

Här har vi gjort en massa skojj, bowlat, åkt skoter, grillat, åkt tefat, åkt med släde bakom hästar ut till en liten mysig stuga å grillat m.m. Umgåtts och haft kul med andra ord! I lördags var det fest också, jag var bara lite lullig å ändå envisas Andrea med att kalla mig Drunky drunk. Mikaela och Anna var dock roliga också! Jag kallar iaf honom för Fishboy och Serena för Player. Hon har nämligen vart förlovad 3 gånger och hennes längsta förhållande är 5 månader och det är nu.  Det låter inte lindrigt för pojkarna!

Vi har roat oss med att lära dem svenska fraser. "Hej tönt!" och "Du luktar bajs" är något jag tar åt mig äran för. Anna ville att ja skulle lära dem något att säga till när hon kom ut från duschen, hon trodde de skulle vara fina ord så hon blev nog lite lissen när hon hörde vad dem sa(trots att dem först blanda ihop bajs med annas hund Bisse så dem sa "du luktar bisse") haha.. Dock dör jag för Serena låter precis som en svensk tjej! Jag har också lärt mig en del italienska ord, t.ex:
Ciao Sfigato/a! - Hej tönt
troja - bitch
Mona - galen (på deras dialekt i treviso)
Dov'è il ragazzo più figo di treviso? - Vars är den snyggaste pojken i treviso?

Nåväl.. Imorgon blir det avskedsmiddag kl 6 typ, lite smörgåsbord då alla ska ta med något. Eftersom att vi inte visste vad vi skulle göra så valde ja att bara köpa tunnbröd och smör. Det får väl duga kan man hoppas, hade gärna gjort nå mat men nu får de bli såhär istället. Kan inte annat än vänta tills vi far dit. Längtar som ett as!

Ciao, ci vediamo!

Numero due

Lördagen gick sådär, ja var asnervös men det som Vocal Devotion Project har hjälpt mig mest med är min scenrädsla.. Knäna skakade inte åtminstone =) Jag såg bara den närmsta raden, alla bakom var som skuggor då ljusen inte träffade dem. Jag var dock mest rädd för vad jag skulle göra då Patrik körde sitt guitarr-solo då ja bara skulle stå där som ett fån. Annas idé "Är de nå trummor som spelas? Då kan du ju åtminstone stampa takten.." När vi väl stod på scenen kom ja på att trummorna går i ultrafart.. -.- nåväl, ja fick väl stå och le lite och röra lite på foten ändå. De klara ja mig ifrån.

Ikväll hade vi möte med gruppen, sista mötet. Då kolla vi på filmen.. HA! Jag lät förjävlig på 2 av stämmorna för då sjöng ja helt fel när ja skulle sjunga den övre stämman.. fy fan. Hoppas inte för många hörde. Sen missa ja en stämma å sjöng på samma som Patrik men det märks ju ändå inte så ^^
Känner dock att jag kommer att sakna det här lite =/ Skulle gärna fortsatt hålla på med det här ett bra tag till, men det kommer säkert inte att vara möjligt. Nya ska ju få prova på samma sak antar jag, ni borde anmäla er för det är verkligen kul! Vi utvärderade idag och åt semlor ;) Slut på den upplevelsen.. :/

image4
NOTERA: det är en klubba jag har i munnen och INTE en cigg som vissa fått för sig -,-

Jessica fyller 17 år idag, GRATTIS! Jag la upp en bild på bdb men bara för att jag är så otroligt snäll så her jag in den här ovanför med ;> Jag fyller fan år snart me, 23:dje.. Glömmer ni att gratta mig blir jag lissen.. 21:a äre pappas tur först dock. Sen 28:nde syrran Anna som blir 25. Fy fan vad Februari är grymt! Ska väl säkert ha nån tjejmiddag, hade iaf tänkt de :)

Idag i skolan var det fransoser, ja jättekul när en av killarna pekade på mig i en av datasalarna å sa nå till en tjej, åsså var dem en bit bort -.- Får hoppas dem sa något om datorerna eller någe.. Lite pinsamt annars. Nåväl, snart kommer italienarna, kommer bli störtkul! :D Freeeeedag!

Inflyttnings-fest för jossan coming up too.. I en etta på 17 kvm. Trångt, men mys ;) sushi å sen sova över antar jag! Ska bli grymt skojj. Får se när de blir dock, hon flyttar in den 15 Februari. Party party!

På återseende...