Vintern är påväg

Idag har jag legat och dragit mig för det mesta. Jag har lyssnat på p3 och gått ut med Jocke längs lillåkern, annars har inget direkt speciellt hänt på hela dagen. Men vadfan, det är ju söndag.

Igår var jag med massor av föredetta 9D-are. Det var mysigt. Vikström, Obbe, Linus, Jossan, Emilia, Mia, Magnus, Mia(även om hon då inte är 9D;are. shit the same, trevlig tjej) och Jonas var det. Vi såg på en film, Catch a Fire. Den var faktiskt ganska bra. En snubbe som blir oskyldigt anklagad för terrorism, hans fru blir slagen för att de ska få ett erkännande. De fattar att han är oskyldig och släpper honom, men efter det så BLIR han på terroristernas sida. RÄTT ÅT DEM! En sann historia iaf.

Sen drog vi(minus Jossan, Mia och Jonas) till Vikström och såg ett avsnitt av McGaiver bara för att killarna är sålda på honom. Han gör en bomb av ett skosnöre typ, woho! Sen gick vi hem och jag märkte att det är så äckligt kallt ute nu, till och med med vinterjackan på var det kallt. Det är vinter-kallt :( Snart kommer minus-graderna, helvete.

Kan åtminstone vara glad för att jag får en lååång sovmorgon imorgon eftersom att våran Foto A-lärare ska bort, börjar halv 11! Woho!

Pling Plong!

Igår var det en tjej-kväll i Johanna(jossans syster)s lägenhet. Vi lagade mat(fajitas!) och mös på. Jag och Sofie dummade oss också. Eller, hon dummade sig och jag hejjade på. Hon la sig nedanför balkongen som om hon hade ramlat ner. Jag asgarvade när jag hämtade dom andra så ingen chock där. Däremot skulle hon ligga sådär då det kom annat folk också(har det inspelat) men hon banga ur :( "Jag klarar inte det här! Öppna dörren! ÖPPPNA!" haha. Sen moona hon i ett fönster bl.a..

Maten var jättegod och alla var superhungriga så det var "låt maten tysta munnen". Jag stod upp hälften av tiden vi åt då min stol inte kommit, men det var ett högt bord så det var inte alls farligt. Det såg bara lite muppigt ut.

Vi körde sen ett sanning och konsekvens-spel, det elaka. Jag fick göra det roliga. Ringa och säga "Hej, jag är lite upptagen just nu. Kan jag ringa upp dig lite senare?" och skicka sms med "Grattis på födelsedagen!! Har du fått något fint i present?" och "Fått svar idag, det är ingen fara. Du behöver med andra ord inte oroa dig" haha. Det roligaste var dock när jag ringde till Linus och bara fick prata ett påhittat språk. "Pling plong!" börjar jag med och har högtalare och allt så alla runt om mig börjar asgarva. Sen säger jag något i stil med "tjiiitjooolaaatjiii" och liknande lite då och då tills han lägger på ;D

Senare kom Vikström och Ingström förbi. Vikström satt och drog korttrick och Ingström körde sanning och konsekvens-spelet med Sofie och Jossan. Senare kom även Tova, Sebbe, Joel m.fl. Rolig kväll iaf.

Måste säga vad Vikström sa att Ingström sagt en gång på sin stuga. Han hade suttit och snackat med en tjej som kommit med en annan tjej.
Ingström: "Är ni syskon?"
Hon: "Ja, vi är tvillingar.."
Han: "Jaha.. Så då ni är lika gamla?"

Ikväll får vi se hur det blir, kanske festa men kanske inte. Jag ska i vilket fall mest leka soffpotatis under dagen tror jag, ifall inte någon annan har några andra planer för mig. Är ganska trött, sov i samma rum som min hund och jag hade egentligen tänkt gå upp klockan 8 för att mata honom men han väcker mig så fort jag her ut  armen utanför sängen för att han vill bli klappad så jag steg upp lite tidigare. Jag gick och la mig igen, men somnade inte(mycket iaf). Låg mest och drog mig tills klockan blev 11. På tal om Jocke(hunden) så måste jag gå och släppa in honom nu. Höres..

Varning för matvrak!

Man käkar en stadig frukost för att orka dagen innan man går till skolan och väl i skolan äter man lunch(i värsta fall proppar man i sig mackor eller sallad om det smakar så äckligt), men sen när man kommer hem är man ÄNDÅ vrålhungrig! Hur kan det komma sig? Någon som känner igen sig? Jag blir alltid jättehungrig då jag kommer hem från skolan och jag proppar i mig mat för att bli mätt, men känner knappt att jag blir det(efter ett tag kan mättnaden lägga sig). det är enbart när skolan är igång.. how wierd.

Idag hade jag några nya ämnen. Svenska B(kommer nog bli rätt likt svenska A och C då vi har samma lärare) kanske inte räknas. Men sen hade jag foto A, vi gick bara och kollade på en foto-utställning dock och sen slutade vi. Mitt på dagen hade jag tyska steg 3, mitt andra språk. Jag var lite rädd för att ha glömt tyskan som vi hade för ett år sen, men det verkar bra än så länge. Jag trodde också att det skulle vara en pina att vara ensam 91:a(2:a) bland alla ettorna(92;orna), men det gick också bättre än jag trodde. Får se tills vidare, jag och Rebecka längtar till Italienskan imorgon! Go Italy! ;D

Jag lider med dig, verkligen. Trots att jag inte känner dig så väl så gör jag det. Jag vet inte hur det är att få lida så som du gör, men jag kan förstå att det smärtar så in i helvete..


Hemma/skola

Hemma igen från turkiet, kan försöka sammanfatta det hela. Vi har alltså solat(52 grader i solen dagen vi kom), badat(36 grader i vattnet dagen vi kom), ätit(somfan), klubbat(the doors, en kväll), smakat nya drinkar(goda såna), blivit stammisar på kippis(bara för det sköna folket där), hällt vatten på en surgubbe(sara, från våran balkong), spionerat på grannarna(sara), gjort stagedive i trappan(sara again), hittat bajs på väggen(fy fan), blivit förälskade i kvantum-liknande affären migros(jossan), blivit kallade någons änglar mer än en gång, fått höra att vi kommer från konstiga länder(Polen, Ryssland, Tjecko-slovakien, Turkiet), shoppat(okej, inte så mycket för min del), tatuerat ett piece-märke (jossan), lärt känna 4 st skellefteå-bor, sett killar(försöka) dansa magdans och mycket mer. Allt det på en vecka, oja vi är grymma.

Nu idag började skolan. vi gick typ en halvtimme idag bara. Schemat tyckte inte jag var så farligt, mina kompisar har värre. Ändå ville Mikaela gråta när hon såg det. Vadfan sovmorgon och inte alltför sena dagar. Vi klarar oss nog ;> Jag känner mig ovanligt optimistisk. Imorgon ska vi få skåp och sånt. Idag var det också visning på huset, kan ingen jävel köpa det så jag slipper bo i ett så stort hus själv? No mercy får jag där iaf. Godnatt. Ska kanske lägga mig snart.


Turkiet, here I come

Det börjar vankas Turkiet. Skulle någon sagt det i början av sommarlovet skulle jag aldrig ha trott att vi skulle lyckas planera något. Vi är för sega och lata. Ändå står jag nu här med en näst intill färdigpackad väska. Sofie sitter och babblar i telefonen här bredvid, försöker förklara våran störda relation. Vi slåss ganska ofta tydlligen, eller hon säger att det är jag. Jossan, Sara och Emilia(mina 3 reskamrater) var här också från 1 och då fikade vi men dom for hem för en timme sen typ.

Jag har datorn nu! För första gången på typ minst 3 veckor. Nåväl, får bara ha den idag för att sen så ska jag ju bort.

Imorgon blir det stiga upp klockan 4-halv 5 för att åka kring halv 6-6. Jag mördar den jäveln som vågar ringa mig före det. Så vill ni få något avsked på mobilen på dagen så kan ni ju sms:a/ringa före kl 10. Planet går 10.10. Ha så trevligt i regniga Sverige!