Chorizo - de lite kryddigare korvarna

Idag slutade vi 15.55, det var jobbigt. Men nu har vi äntligen leeediiigt! Grymt skönt säger jag bara. Jag drog hem och lagade mat, Sofie kom över och käkade chorizo(kryddiga korvar) och pommes med mig. Ikväll är det tjej-kväll och Sofie och Emilia har sagt att de ska försöka tvinga med mig, no way. Jag vill inte >.< får se om ja orkar eller är på något annat istället.

Imorgon blev det som planerat, vi tjejer har tjej-middag här. Sen får vi se vad vi gör, om vi nu inte går ut och ser vad pojkarna gör. De flesta festar väl, elarna iaf, så vi får se. Blir nog inget festande för min del och inte i mitt hus som sagt. Imorgon kanske jag använder våran grill, för vi ska göra grillspett ;) Resten får vi se, imorgon handlar vi nog grejjs. Vi får se, men det blir nog skoj vilket som.

Just nu mutade jag Sofie så hon gick ut och gick med hunden på en lite promenad, slappt att jag slipper. Undrar om han dragit ner henne i ett dike ännu? Jag ska platta hennes hår då hon kommer tillbaka, jag håller mina avtal sorgligt nog.

knock, knock, knocking on heavens door..

Sommaren med Kyle

sommarenmedkyle
(gammal logga jag gjorde)

Faktum är att jag börjat skriva på berättelsen igen. 15 kapitel är fan inte lite då kapitlena inte är superkorta direkt. Nu får Emilia, Sofie, Jossan och co. bli nöjda för nu har jag skrivit klart kapitel 15 och ska nog fortsätta sen.

Anledningen till att jag ens började var för att jag blev tvingad på semester förrförra sommaren och då hade jag enbart en bärbar dator(UTAN internet) som vän så jag hade inte så mycket annat att göra. Får se om den någonsin blir klar.

Här är iaf prologen:

Jag kan fortfarande inte fatta att jag berättar det här. Att jag lättar på hjärtat som fortfarande är nertyngt av saknad.. Men kanske är det för det bästa. Kanske lär jag dig att uppskatta det och dom du har bredvid dig. Att visa hur mycket du tycker om dom innan det är för sent. Jag minns den dagen så väl, hela sista sommarn. Alla minnen innan det är som en otydlig dimma och allt jag ser när jag stänger ögonen numera är den sommaren. Jag ska berätta om den sommarn, sommaren med Kyle. Det är den senaste sommaren som vart och det är snart vår nu, jag är så rädd att när blommorna slår ut kommer jag att glömma den förra sommaren. Den sommaren var den mest smärtsamma men samtidigt den bästa i hela mitt liv, likaså var den slutet på mina somrar samtidigt som den var början. Jag ångrar ingenting. Det känns som om jag ljuger i hjärnan men djupt inne i mitt hjärta vet jag att jag har rätt. Utan Kyle hade jag vart annorlunda, mycket annorlunda. Han lärde mig älska livet och vara tacksam för att jag blev född till det. Nej, nu blir jag för känslomässig. Börjar jag tala för mycket känslor så kommer snart hela boken vara fyllda med dom. Jag lovade att berätta om sommaren och jag håller mina löften. Nu ska ni få höra om sommaren, nej personen, som förändrade mitt liv. 

Nu ska jag ut och gå med hunden, hörs..

Du måste va sjuk, sjuk sjuk sjuk.

Idag har jag haft mitt tal. Det gick ändå bra, trots att jag inte hade någon levande person att dra det för dagen innan. Men, jag ringde jossan och tvingade henne. Hon får skylla sig själv för att hon bor själv och inte har något att göra hon heller. Så igår babblade jag om mitt tal och hon "lyssnade". Det skulle bara vara 3-5 minuter så jag tror inte direkt hon dog.

Idag var Sofie förbi, hon tycker det är väldigt trevligt att jag är ensam hemma nu. Därför kom hon förbi och rotade lite i min kyl, snackade i telefonen och sen drog hon hem. Sen ikväll blir det nog att utfodra jocke(hunden), mig själv(undrar vad man ska laga) och förhoppningsvis att gå ut med hunden.

Vad blir det på valborg? Jossan vill ha en kväll hemma hos mig med tjejerna, så kan vi laga mat tillsammans. Fast dela upp sysslorna så att några gör förrätt och sallad, några gör huvudrätten, några gör desserten o.s.v. Det kan nog bli mysigt, om vi lyckas dra ihop nog med folk :) Sen kanske de blir att vi drar på någon fest, men det får man ju se. Inget drickande hos mig i alla fall, det är då ett som är säkert.

Du säger att alla är förstörda därifrån du kommer, men du är precis likadan märkte jag nu.. Du fick mig att känna mig så otroligt korkad..

Miss Lonley

ELIN!
- GÅ UT OCH GÅ MED JOCKE VARJE DAG, MER MAT FINNS I GARAGET
- VAR HEMMA SÅ MKT SOM MÖJLIGT MED HONOM
- SNÄLLA DU! INGA FESTER HÄR DÅ BLIR DET INGA PENGAR TILL NÅGON RESA FÖR DIG

HA DET BRA MED EN BRA VALBORG!

MAMMA o PAPPA

P.S TA NER MARKISERNA I VARDAGSRUMMET NÄR DET ÄR SOLIGT. D.S

Då var man ensam, steg upp och det där var vad jag såg efter att ha varit uppe en timma. En lapp och en 500-kronors-sedel. Man tackar. Kan bara säga att aldrig i livet att jag skulle ha fest här. Jag försökte skrämma mina föräldrar så att dom ångrade sig och tog med mig till London men det gick inte ;< Istället är jag ensam en vecka med alltför mycket mat för en person. Skulle först få 100 kr / dag som jag passade hunden(de mutar mig) men nu snackar de om att jag ska få fara ut och resa. Jag ska ju bergis utomlands, vare sig de vill det eller ej.. Jotack, det får de gärna betala :)

Idag håller jag på med mitt tal om dam-fotboll vs. herr-fotboll. Det är färdigskrivet! Nu gäller det bara att skriva små lappar med stödord och nöta in talet så att jag kan det. Det ska nog gå bra, är bara för klassen som vi håller talen så det känns lite lugnare.

Ciao..

Grattis Malin

Var i skolan, där vi skrev en bokrecension till Engelskan hela skoldagen till klockan 12.30 nästan. Sen drog jag och Emilia på stan för att hon skulle klippa sig och då kunde jag passa på att prova jeans. Bajs, passar verkligen inte i jeans.. Ge mig snygga ben, tack! Vi träffade Mikaela, Anna & co. och vi käkade mjukglass, det var gott! Fast jag är skyldig Mikaela 20 kr nu. Emilia klippte sig sen och jag väntade, sen cyklade vi(egentligen jag, hon åkte bara) hem igen.

Efter middagen blir det att ta en jogging-vända, fast vi är lite otränade så man får väl inte hoppas på det bästa. Jag lyckades få med mig Emilia iaf så då är jag nöjd och glad :) Snart är det valborg, det kommer att bli skoj.

malin
Grattis syster! Malin = 28 år, kan man tänka sig?

Slappar-dagen

Idag steg jag upp tidigt bara för att släppa ut hunden och sen ge han mat, just nu känns det som om jag gjorde det i sömnen för jag gick och la mig sen igen. Sen har jag suttit och gjort verkligen ingenting. Tillslut tvinga jag mig själv, klockan 6, att gå ut med hunden och det gjorde jag. Jag gick runt lillåkern(kanske 3 km) med honom så nu är han riktigt geggig och fick stanna i hallen då vi kom in.

Ikväll kommer mamma och pappa hem, men jag vet inte när. Snart antar jag. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, men det är ju extra bra att mina kompisar tänker till. Vaknade med 2 sms på mobilen och jag har inga pengar. Ett var iofs addes svar på ett cp-sms som jens skickade till honom igår(vilket jag slog honom för), men det andra var sofie. Hon vill se one three hill ikväll. Jag är väl inte så mycket för den serien så jag gör hellre något annat, men menar hon att vi ska ta det lugnt och se tv ikväll så kanske det går i alla fall. Får se, kanske snackar med henne sen eller något.

Imorgon är det skola :( En hel vecka igen. Jag tror att en syster fyller år imorgon, och en annan dagen efter. Har inte så stor koll, vet att Sandra fyller år 22:a och jag tror att Malin fyller år 21:a då. Sandra blir 20 år, känns verkligen inte så. Malin blir 28, ännu svårare att föreställa sig(speciellt som hon ser så ung ut). Nåväl, får väl passa på att gratta dem sen.

Grattis i efterskott Linus, Grattis idag Viktor

Nu har folket(jossan,viktor,jens&emilia) dragit hem. Vi fick veta att Viktor fyllde år idag(söndag då) så Jens var först att gratta och jag var en väldigt nära tvåa! Emilia och Jossan hade bakat choklad-bollar så då satte de alla dem på en tallrik och satte ljus, använda ljus som fanns i våran kökslåda tydligen, i dem. Sen stod vi där och sjöng, eller snarare skrek, falskt till "Ja må han leva". Så fick han blåsa ut ljus och önska sig något, han klarade alla 7 på en gång. Sen tvingade Emilia och Jossan oss att käka jättemånga choklad-bollar var. Fy fan, jag käkade 6 st.. De käkade dock 7 var  så dem var ändå värre. Jag har kvar några i köket ifall ni känner för att smaka..

Vi vill fara utomlands! Mestadels jag, Jossan och Emilia var det som snackade om det, vi lär inte få med oss killarna, så vi började fundera lite. SCA, där både mamma och pappa jobbar, har ju lägenheter/bungalows utomlands så det skulle vara soft att slippa betala boendet. Jag var tvungen att höra vars utomlands dem hade såna ställen, så jag ringde till mina päron trots att dem var på 50-årsfest.

Ganska lustigt att pappa sa: "Är du full?" till mig även om han själv lät helt jävla borta. Det tog ett tag innan jag fick snacka med mamma, som inte heller var så nykter. Mina föräldrar är fan ret ibland.. Men det får man tåla. Fick iaf veta att det finns ställen i Rom, Paris, Gran Canaria och London. Så vi åker kanske till något sånt stäle i Augusti, jag har redan börjat drömma lite ;)

Spökhuset

I nuläget är jag med Jessica, Emilia och Jossan. Jens och viktor är nog påväg hit(förhoppningsvis). Vi har druckit kaffe(fast inte Jessica). Däremot så sitter hon och berättar om ett spökande psykhem i boden. Så himla puckade människor.. Det är inget ställe man kan besöka, det är ingen där och det ska tydligen ligga knivar framme och allt. Hon och Jossan: "VI FAR DIIIT!" Usch.. Emilia säger: "Aldrig i livet." Jag är mest ironisk och säger sånt som: "JAA! Ett spökande psykhem, vi far dit" med världens mest entusiastiska röst och iförd en idiot-min.

Får väl se om vi far till Boden. Ifall dem drar vill jag ju förstås följa i och för sig. Kanske är lite kul, men stackars Emilia kommer ju få mardrömmar i åratal efter det. Då tycker jag att Jossan och Jessica kan betala den långa tid hos terapeuten som Emilia kommer att behöva. Nu ska jag återvända till mina små söta idioter.. Hörs!


SP1A

Igår var det klassfest, var jävligt skojj! P.g.a. en viss person blev det dock att övernatta hos Mikaela för att den personen låg halvt medvetslös på toalett-golvet. Jag fick en otrolig ångest för att jag skulle passa hunden, men vi for hem halv 10 dagen efter och han verkade ha klarat sig bra i alla fall. Sjukt mycket som hände på en kväll ändå. Allt från singstar-sjungande av 2 pojkar som var efter HELA tiden till dansande med en tomte och en giraff och till att sitta i en hundbur. Smartast var ändå sebbe som gjorde det, trots att han är allergisk mot hundar. Härligt rött öga. Tove ska ha ramlat också mitt i allt, jag såg hennes blåmärke på hakan men var inte med då det hände. Inget att oroa sig för, sånt händer. Det jag oroar mig för är att det måste ha gjort ont. Härlig klass man har iaf, det där får vi göra om :)

Idag blir det att åka till Luleå med sofie, sofies bror och mamma och jossan. Vi ska väl inte gå så mycket på stan kanske, men jossan ville iaf kolla solbrillor så det ska hon få göra. Sen ikväll får vi se vad vi gör. Jag känner mig inte bakis, woho! Så jag är lätt på att göra något ikv.. Blir väl säkert att vara med alla 9D:are :) För mig kommer ni alltid att gå i nionde klass.

Denna plats tillägnar jag Sebbe och Adrian bara för att dem har så otroligt nyktra miner:
fyllon

Klassfest!

Det blir klassfest ikväll! Känner tagget.. Det blir hos Mikaela så det är ju en bra bit dit ut och mina föräldrar ska ju iväg kring 4 så jag ska ta snålskjuts med sebbe och obbe så att det fixar sig. Jag har inte mycket att dricka, så jag kommer nog att vara mestadels nykter men det gör faktiskt inte så mycket. Huvudsaken är ju att vi ska ha grymt skoj :)

Vi har snackat om det här sen första veckan. Vi borde nästan ha våran "klasslåt" Fool's Garden - Lemon Three för det var runt den första veckan hela klassen sjöng på den refrängen och det var då som jag först kände en samhörighet emellan folket. Ikväll blir det att laga middag till bara sig själv, men det gör ingenting. Det blir pasta och bacon och det kommer att bli så gott! Vill någon annan smaka får ni ju förstås, men jag tror inte direkt det. Sen blir det att göra sig klar och sen är det FEST! Känn tagget.. Adios!

bättre?


Tyst och stilla..

Back to normal.. Hunden ger inte ifrån sig ett enda ljud.

Känner nästan lusten att peta i honom för att se om han fortfarande lever, men jag tänkte vara vänlig och låta honom sova. Det ser så mysigt ut.

Checkade magen dessutom, den rör sig stilla och harmoniskt. NU kan jag rest in peace..

Darth Vader

Helvete så Jocke, min golden retriever, andas högt alltså..

Mamma reagerade på det igår också, hon frågade vem det var som andades då vi såg tv. Hon kom fram till att det var hunden, men jag tänkte inte så mycket på det.

Idag har jag en hund bredvid mig som andas lika läskigt som Darth Vader. Okej, jag andas inte heller särskilt lågt(brukar skylla på mina polyper i näsan), men han andas verkligen krydd högt.

Om något är fel med honom så avlider jag..

"Sjuk" vs. Sjuk

Jag är sjuk, eller egentligen inte sjuk. Men jag är sjuk, fast inte helt.

Ja, så har väl tankarna gått fram och tillbaka imorse. Jag stannade hemma, jag orkade verkligen inte fara till skolan. Men jag tror att jag hade feber igår eftersom att pannan var kokhet i skolan och jag satt och frös. Nu verkar febern ha lagt sig, men kroppen är fortfarande tung och jag har en otrolig pain i hela ryggen så jag kände att det var bra att jag stannade hemma. Jag försäkrade mig såklart innan att jag inte missade något prov eller någon redovisning. Det är inget trevligt att hamna efter.

Nu har jag hunnit äta frukost, det känns som om det var en evighet sen jag hade så mycket tid på mig att äta. Jag satt där lugnt och stilla och tuggade säkert minst 20 tuggor innan jag svalde. Hann läsa mycket från tidningen med, vilket jag verkligen borde göra varje dag så att det ska gå bra i "Nyhets 12:an" som vi har på samhällsen.

Om ett tag blir det havregrynsgröt känner jag :) det är så otroligt gott..

Annars blir det värsta matlagningen i helgen då mamma och pappa åker bort. Lite synd att man bara lagar till sig själv, det är så trist. Jag är för beroende av folk känner jag.. Men visst är det mycket roligare att laga till någon istället för bara till sig själv?

Någon som har lust att komma på middag?

Klassfest eller icket klassfest: det är frågan

Imorgon är det fredag och det betyder helg ^^ Det man längtar efter hela veckan.

Imorgon är det också italienska-fest, men det är knappt några utav 91:orna som ska dit så man känner sig inte så triggad plus att det först var tänkt att vi skulle ha klassfest då så klart man var mer taggad på klassfesten. Dock blev det ändrade planer, hade inte så många ställen att vara på direkt. Det diskuterades idag vid maten. Jag råkade försäga mig och sa att mina föräldrar skulle bort vilket orsakade att alla började trigga mig till att ha festen hos mig bara för att vi har ett så "bra läge" med huset. Jag vill inte ha klassfest hos mig kan jag lova. Det samvetet kan jag inte leva med, jag är faktiskt väldigt ärlig med mina föräldrar vare sig dem gillar det eller ej. Dessutom sa mamma senast idag att det inte får bli någon fest hos mig i helgen. Jag skulle inte kunna ta ansvaret heller och om någon skulle barka skulle det inte vara så mysigt. Jag skulle inte ens våga dricka(inte för att jag vet om jag kommer att ha något) och ha kul själv. Försökte också skrämma iväg dem med att hota med en juckande hund, min käre lilla Jocke. Mikaela intygade att han juckade på folk..

Däremot räddades jag lite av att Mikaela också har ett tomt hus, hon skulle snacka med sin syster så det kan hända att det blir fest där hos henne. Det är mitt i nowhere, men det skulle vara väldigt kul ifall jag skulle lyckas fixa skjuts och så. Kalle var det först tänkt att vi skulle vara hos, men fredag funkade inte och lördag kanske inte heller går så bra. Får hoppas det går hos Mikaela för jag vill verkligen ha klassfest, vi har snackat om det sen första veckan.. Come on..

Min morbror fyller 50 år och därför ska det bli 50-årsfest på lördag. Jag borde egentligen åka upp till Pajala med mina päron, men det blir nog att stanna hemma. Jag trodde att jag skulle få dåligt samvete för det, men tydligen är festen bara för vuxna ändå och jag känner att jag inte orkar även om det inte blir någon klassfest.

Vi får hoppas att det blir av, det kommer mest troligt inte att bli det. Men, jag har valt att vara positiv och tänka positivt för tillfället så vi får hoppas att vi får någonstans att vara.

I just can't fit, Yes, I believe it's time for us to quit.

Flyga Drake - eftersnack

Jag beslöt mig för att gå på filmen iaf, för mamma hade 2 stycken gratis-biljetter så jag tänkte något i stil med what the heck. Först när vi satt oss där inne frågade jag hur lång filmen var. 2 h 8 min.. Jag tänkte att det skulle bli ganska långsamt.

Men jag hade tur för det blev det inte :) Istället visade sig filmen vara grymt bra. Den är sorglig, grymt sorglig. Fast jag grät inte för jag har så jävla svårt att gråta bland folk. Men hade jag vart hemma skulle jag säkert ha gråtit ögonen ur mig. För den var både hemsk och sorglig, en sån där film som stannar kvar för att den är en sån som berör. Jag råder er: Defenitivt värd att se.

Imorgon är det skola, fast det är iofs inte så jobbigt för vi går bara till 12.30. Efter skolan blir det att åka till Luleå till miss fine. Hon slutar visserligen kring 4, men jag får gå och hämta nyckeln till hennes lägenhet i hennes skola(hon bor granne med den) så då kan jag väl sysselsätta mig med något tills hon slutar. Sen på kvällen blir det sushi! Magnifikt! Ska sova över där och sen åka direkt till skolan till tisdagen. Myyys :)

Jag vet.. 3 inlägg på en dag? Förlåt.. Jag ska skärpa mig, det här är inte likt mig.

Flyga Drake

Mamma ska på bio med sina vänner ikväll, jag brukar faktiskt följa med dem lite då och då bara för att mamma ändå betalar och bio är mysigt. Hon frågade om jag ville följa med ikväll för att se "flyga drake"-filmen. Det enda jag vet om den boken är att jag hade kunnat läsa den på svenskan för det fanns om alternativ. Men den kan säkert vara bra. Den låter som en grymt dramatisk film. Får se, betalar mamma kanske jag pallrar mig dit för att se filmen.

Den kan ju då inte vara värre än "The Queen", den dåligaste filmen jag sett. Jag såg den på bio med den äldsta systern och mamma och jag somnade på bion. Det sjukaste var att det ändå kändes som om man inte hade missat ett skvatt -.-

Nåväl, får se hur jag gör sen då. Kanske blir att gå på bio och se "flyga drake", eller så stannar jag hemma och ser "40 year old virgin" bara för den går på tv och jag har faktiskt inte sett den. Nog för att jag säkert hinner med både och om jag orkar. Men vi får se.

Helvete

Okej, jag skrev ett långt blogg-inlägg men man blir så helvetes sur då man hinner loggas ut innan de skickas så jag orkar verkligen inte dra det igen så långt som jag gjorde. Det sparades typ 2 rader av det hela -.- Så därför drar jag kort ist:

Fredag: Jaccuzzi med Emilia och Jossan hemma hos miss fine(Jossan)
Lördag: Bastu med Jossan hos mig, till magnus och se slutet av en film med killar från förra klassen. jag, jossan och viktor till slutet av en fest för att vikström(fyllo) ringde dit oss, var nykter, drog hem efter några timmar.

Söndag: Idag har jag vart väldigt lazy hela dagen, har sett tv och lyssnat på musik för att musiken till min ipod har gått att få tillbaka igen! Klart man lyssnat på musik som vanligt annars också men nu kan jag iaf höra en hel del mer låtar. Tror inte jag ska göra någonting alls idag, förmodligen inte. Söndagar är mjukis-dagar och jag trivs bra med det (:

Höres!

Nobody said it was easy, it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard
I'll take it back to the start..


Stick to the Original

Jason Mraz - I'm Yours

En så härlig låt. Varför måste han förstöra den? Visst den tidigare var kanske urtjatad, men ska man göra en ny version av en klassiker kan man göra ett försök att göra den bättre. Som jag ser det nu är den nya versionen betydligt mycket sämre. Jag har inte lyssnat på den knappt, men då jag såg videon idag kände jag bara avsmak. Det var gräsliga wailande i den också, den var så naturligt skön redan innan. Jag säger bara: Nej tack, jag lyssnar hellre på den gamla låten så sluta våldta den tack.

Every night I wonder who do you dance for?
Who's got your heart and who do you care for?

Hitta på något?

Nu var det ett tag sen igen, men jag blir som mest skrivsugen för att det är heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!

Så grymt skönt.. Ändå fick vi världens skönaste sovmorgon till onsdag, jag sov faktiskt mer än 12 timmar, och vi hade dessutom massage på morgonen vi 8 tjejer som var där. Det var bara 1 kille från klassen som var på gympan, Anton, och han vägrade vara med för att massage är så omanligt haha

Sen hade vi dans och den skulle först sluta 2, sen halv 3 och sen 3. Våra lärare kunde då inte bestämma sig i alla fall. Så när jag snackade med våran gympa-lärare sa hon att den slutade 3 och samhällsen, som vi egentligen skulle haft, slutade tio över 3 så jag orkade inte vara kvar för vi hade inga mer lektioner efter dansen då förutom italienska men ingen i italienska-gruppen skulle dit. Så jag for hem klockan kvart över 2 med Emilia som var sjuk, men det visade sig att dansen slutade klockan halv 3 iaf och att 5 stycken hade gått på samhälls-lektionen. Det orsakar att våran samhälls-lärare och mentor skällde ut oss rejält på torsdagen. Våra föräldrar fick ringa till honom på kvällen, jag är ärligt talat inte så brydd. För det första borde de 2 lärarna kunna snacka med varandra, hur svårt kan det vara?

Onsdag på kvällen for jag också en timma till Miss Fine, men var tvungen att fara hem väldigt fort. Så jag åkte sammanlagt buss 2 timmar och var i Luleå 1 timma. Nåväl, det var ganska mys. Jag hade tänkt sova hos jossan, om det inte var för att pappa blev så himla sur när jag sa det. Som protest så gick jag hem från busstationen(i Piteå då), han såg då chockad ut när jag kom in efterson att han egentligen skulle ha hämtat mig från busstationen. Ts.. jag vann iaf.

Nåväl.. Igår hade vi musik och då satt jag och lyssnade på Chrille som spelade in då han spelade stairway to heaven-solot och jag blev såklart sur för att han ska vara så helvetes duktig också. Jag kommer aldrig kunna spela ens i närheten så bra. Menmen, man får klara sig iaf. Sen på kvällen var jag med Sofie och jag masserade henne på det sätt som jag hade fått lära mig på gympan. For hem tidigt för att slippa gå hem senare, la mig kring 11.

Idag är det Fredag, så grymt skönt som sagt. Jag får se vad jag gör idag och resterande av helgen, jag har då ingenting alls planerat vad jag vet. Så har ni lite att göra är det bara att slå mig en pling, okej?

Ciao


Fuck it..

Bugg & Foxtrot

Jag tänkte skriva här för någon dag sen eftersom att jag tänkt bli så flitig att jag skulle skriva ofta, men såklart höll det på att ändras med bloggen och då kunde jag inte. Fast man ska hålla uppe humöret så jag kämpar på..

Egentligen är det inget roligt som hänt. Det var en lång skoldag idag. Igår var jag på stan med AnnaLu och Mikaela efter skolan, trots att jag egentligen inte var på shopping-humör. Jag såg en massa jeans på vila som kostade 299 och 399, men jag orkade såklart inte prova trots att jag snackat om att skaffa nya jeans jättelänge nu. Jag får väl gå på stan någon annan gång och kolla, när jag nu orkar.

Sen när vi väl var vid mig fick jag Emilia att komma in för att läsa berättelser som vi skrivit för något år sen, hon jag och Jessica. Såna där helt sjuka berättelser som man ska fortsätta på trots att man bara ser den sista raden. På en hade Jessica skrivit att "hon såg ut som en flodhäst" och det var dock hon själv det handlade om men det visste hon inte i skrivande stund ^^ kul var det i alla fall. Så vi beslöt oss att skriva fler och samtidigt gjorde jag oss lite te, för vi hade inte fått nog av våra caffé latte vanilj(Emilia) och caffé latte(Elin) på vägen hem. Jonas kom förbi för att han skulle lämna Emilias vantar, som hon glömt hos honom förr-förra lördagen då det var fest(kanske blir det i helgen med) och då tvingade vi in honom för att smaka på sin allra första te-kopp. Han tyckte om det!

Mitt i allt fick jag för mig att leka med te-påsarna, så jag hittade på en historia om mina nyfunna lek-kompisar. Emilia filmade historian och jag såg ut som ett äkta småbarn. Riktigt ret.. Hon la upp det på youtube också så nu har en del kunnat kolla på mitt utfreakande igår. Fast det var ju ganska normalt för att vara jag. Jonas och Emilia höll på att garva ihjäl sig och då började jag garva så det är svårt att ens höra vad jag säger.

peelintellsastory

5 minuter av pure pain säger jag bara, se om ni vill. Nog för att jag garvade som tusan när jag såg den.

Vi hade dans idag, men inte med våran klass. Bara för att det saknas lite av det kvinnliga könet på en hel del linjer måste vi stå ut med att dansa 2 gånger nu i veckan. Så vi ska dansa imorgon med våran klass. Idag tänkte inte någon vara med, det slutade ändå i att mer än halva av tjejerna var med. AnnaLu och Idol-Tora(passande smeknamn nu?) sprang dock iväg och jag fick veta sen att Natalja(gympa-läraren) lät dem. Jag hade också tänkt skippa, men jag blev indragen av Mikaela(inte direkt motvilligt för stunden) och upptäckte först sen att Anna och Tora inte ens var med. Nåväl, det var inte så farligt alls. Vi dansade med Energiare, så Märta var där. En del blivande rörmockare ^^ Den sista killen fick jag lära stegen i foxtrott, men det är bara för att vi har haft den dansen i 3 år, 3 hela veckor så vi har präntat in den rejält. Därför var Bugg det svårare. På onsdag om en vecka ska alla 1:or och 2:or ha dans tydligen, får se om man orkar gå dit. Sånt kan vara rent utsagt pinsamt, eller så är det som idag: Inte så illa som man trodde.

Idag ska jag plugga, kanske sova. Ensam i helgen igen märker jag, åtminstone torsdag-lördag så.. Jag kommer förmodligen inte plugga ett piss, som vanligt, men det känns bra att tänka det så. Träna här hemma på våra träningsmaskiner funderade jag också på, men lägger jag mig ner i soffan lär jag somna och inte vakna upp i första taget.